Diabetes- part 26 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Kinokija -> Diabetes- part 26 (7.1.2005 8:35:33)

Ojla, sladke bejbe!

Kaj zdej, je Medi naša že rodila????????????? Alja, dej nas malo informiri.

Tejka 24, pomoje ti res pripada neomejeno količina lističev. Že jaz jih sedaj dobim 500 na 3 mesece, pa nisem noseča. Koliko ti?

Glede otrok, kaj jaz vem, odvisno od urejenosti sladkorne, želje, počutja, zdravja. Meni je rekel dr. Medvešček (diabetolog), da če bom imela vedno Hb pod 5,5 imam lahko tud 5, če čem. No, mal pretirava, 2 bosta dovolj......mogoč 3? hehehe, čak, ko bo prvi rušil nočni mir......

Katja, ku kuc, kje smo???? Je že :modri:

Ajsha, moj bruder pozna tvojga možeka oz. sta se prepoznala preko slik. zanimivo, kako je majhnen svet. ;)

Lep vikend!

Medi, če bereš to na kakem public computerju v porodnišici (a imajo kaj takega za nosečke, ki so tam že 10 dni prej?), DRŽI SE!!!!!! :miska::miska::miska:

LP.M.

Alja1 -> Diabetes- part 26 (7.1.2005 9:49:52)

Hallo, cukrčke!

Naša Medi še ni rodila :zmeden:, je pa še vedno hospitalizirana in se dobro počuti in čaka, čaka, čaka, ... :duda:

Takoj, ko bo kaj novega, vas seveda obvestim.

Ker sem v gužvi, bom danes čisto kratka.

Z menoj je vse O.K. Imam kar nekaj hip (bolj hudih: med 2,0 in 2,3 mmol/l), kar seveda pomeni, da bom imela dober GHbA1c :bravo:, ampak jaz bi ga vseeno raje imela na račun lepih sladkorjev, ne pa hipoglikemij. Pa bo že!

A, ja! Kar zadeva testnih lističev mislim, da ni omejitev. Vem le to, da ZZZS "serje", če greš dvignit nove, preden ti poteče stara naročilnica, tako da je dobro imet xxx komadov za toliko časa kot ti napiše dr., oz. če misliš, da jih bo premalo, je bolje prej prosit za več senzorjev.

Lepe cukre in pozdravček s Štajerske!
Alja :rozica:

Ajsha -> Diabetes- part 26 (7.1.2005 13:33:33)

Hojla!

Mah se mi smili Medi tam v bolnici - ne bi zamenjala zdele. Po mojem je najbolje, da ji drzimo pesti, da bi kaksen popadek ze prisel ali pa da bi se MV malo skrajsal. In ne, nobenega public PC-ja ni tam, je le en public TV, ki ima 3 programe. Pa 8,5 MJ dieto ti nastimajo - za rudarje, ne pa za ležeče nosečnice.

Kinokija - hihi, moj ljubi pozna tvojga brata, moža, .... skratka, ni kar ni :) A pri tebi je že kaj v zvezi z :modri: ? Sem na sosednjem forumu videla, da si prestavljena nekam na konc seznama, čeprav si bila 6. ali 9.?

Alja, ko omenjaš hipe, jaz sem jo imela danes ponoči 1,3 !! Me skuri tamala čez dan, potem pa ponoči hipe fašem :)

Bo že - pa se tipkamo!!

LP!

tejka24 -> Diabetes- part 26 (7.1.2005 17:48:57)

Lep pozdrav!

Jaz sem do sedaj dobila 700 testnih lističev za 3 mesece. Ker pa imam črpalko, sem si že pred nosečnostjo pogosteje merila cukre, pa še profile je treba delat, tko da sem ponavadi zlo na tesno prišla skozi. Menda pa je število omejeno, kar me zelo skrbi. Če bo treba si jih bom pač kupovala, sam zadeve zlo stanejo. Bo že! Za malega/malo bom pa itak vse naredila. :)

A ste tudi ve imele probleme z nizkimi cukri v začetku nosečnosti? Meni padejo najmanj 2x na dan.

Lep vikend vsem!! :sloncek:

Tejka24

Alja1 -> Diabetes- part 26 (11.1.2005 7:19:29)

Dobro jutro, cukrčke!

Med vikendom sem bila na mini dopustu, včeraj pa je RR nagajal tako da ...

... vam nisem uspela sporočiti vesele novice :bravo:

Medi je v petek, 07.01.2005 ali pa v soboto 08.01.2005 (ne vem ali je bil še petek ali sobota, ker sem SMS prejela po polnoči) rodila punčko :duda:

Z njima (in atijem :)-) je vse O.K. :bravo:

Medi, še 1x iskrene, iskrene čestitke :rozica::rozica::rozica:

Pozdravčev vsem!
Alja

Kinokija -> Diabetes- part 26 (11.1.2005 7:42:56)

:rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Kaka srečna družinica ;)

Je bil CR?

Stran: [1]