Naty*Taja -> RE: zibelka ali posteljica (18.12.2007 10:14:02)
|
Jaz sem imela vse, od zibelke, do postelje 60 120, 70 140.... Po moje je kupovat zibelko res samo potrata denarja - mi smo imeli tako staro, še od moža, in smo jo pač uporabili. Našadva sta bila not samo slabe tri mesece, ker sta ful hitro pridobivala na taži in dolžni in bi tole zibko kr hitro okrog obrnila. Kar se tiče občutka varnosti, mislim, da je v tvojem primeru dosti bolj racionalno kupit tavečji kinderpet pa kako blazino za dojenje in malega potem not malo ogradit, da se počuti varnega... Tamali kinderpet sta tašča in tast kupla in smo ga imeli nekje do leta in pol, potem pa mu je bil že tesen in smo kupli večji kinderpet, ki se potem spremeni v postlo. No tavečji je pri dveh letih in pol že v tavečji postli, tamala sedemnajstmesečnica je pa v tavečjem kinderpetu, da lahko sama ven pride. Evo, kako hitro tole vse prerastejo, in če kupuješ samo za enega ali dva, kaj pa vem. se ravno toliko uniči, da kej veliko ne iztržiš potem, če prodaš.. Kar se pa prestavljanja tiče pa takole. Jaz sem ju čez dan imela v ležalniku in sem ju prenašala kamorkoli. Sicer pa prve tri mesece tudi če si ga prestavil je spal in se je zbudil, ko je bil lačen. Potem pa si tako že ustvariš nek ritem, ko zvečer otroka umiješ, nahraniš in daš spat v spalni prostor, narihtaš babyfon in greš kamor hočeš.... Aja, namesto zibke si kupi babyfon. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|