kje kupiti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jagoda -> kje kupiti (7.1.2005 8:13:06)

podložene hlače za fanta št.80? Sem včeraj mal hodal po razprodajah in nisem nič pametnega našla. Najbolj debele so navadne žametne, jaz bi pa mela za mojega zmrzljivčka podložene;) Sem bla v Baby centru, pa v Leclercu, pa še od Iane stvari sem pregledala. Res pa nisem bla v HM, ker se mi je zdelo, da bo prevelika gužva:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Pa tiste ki ste bile v HM-lj - a še majo kaj bundic za fantke št 86?

Zanima me še, če je kje katera zasledila, da imajo znižane tud bodije?

Najlepša hvala! Saj veste - s 5mesečnikom je malo težje šetat po trgovinah in brskat po cotikah, zato je najboljše, če veš kje kaj majo.

Če ima katera kako pametno info bom zelo vesela!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lenny -> kje kupiti (7.1.2005 8:17:31)

Če imaš možnost, skoči v Avstrijo v Eduscho. Imajo svetle podložene žametne hlače. Poglej na njihovo stran

www.eduscho.at

Mi smo jih nabavili na začetku zime in se dobro obnesejo.
Lp :)

Boni3 -> kje kupiti (7.1.2005 8:26:04)

Spar v City parku,imajo ful lepe hlače in zg. dele,podložene.Mislim,da v bež in sv.modri barvi:kuza:

kepica -> kje kupiti (7.1.2005 9:38:38)

Ojla!

Mi smo jih dobili kar v Mercatorju od Lumpija,pa so fajn.So žametke,podložene,kupili smo jih pa v kompletu s puloverčkom za mel čez 5 jurjev.Imeli so jih pa v bež in temno modri barvi v kombinaciji s črtastim puloverčkom(rdeč,bel).Če se ne motim,mam Nejca v ta komplet oblečenega na eni sliki v albumu.Če te zanima,ti povem,katera je.

lp
Kepica

jagoda -> kje kupiti (7.1.2005 10:27:54)

Lenny: Kje pa je Edsucho? V Grazu al v Celovcu? Sem prej ko sem bla v MB doma kr velik hodla v Graz, sam nismo nikol šli v to trgovino:zmeden::zmeden::zmeden:

Kepica: sem si pogledala albume in so res luštne hlače - bom šla pogledat k najboljšemu sosedu in prav tako v City park!

Hvala vsem!

kepica -> kje kupiti (7.1.2005 10:31:32)

Aja,Jagoda.Pa še to sem ti pozabila povedat,da smo 5 jurjev dali pred razprodajo.Zdej so verjetno cenejše.

lp
Kepica

kepica -> kje kupiti (7.1.2005 10:35:13)

Mam pa doma ene ki smo jih kupili v Avstriji v H&M,tut številka 80,pa so našemu preširoke.Ne vem,kakšne postave je tvoj sinko.Lahko se zmenva.Ampak glede na razne poštne pripetije zadnje čase,ne verjamem,da boš za.No,sej sem tut jest mal v dvomih.Da bi ti jih poslala,pa ti ne bi dobila,pa bi bla jest črna ovca :)

No,če te zanima,se oglasi.

lp

*NaTaŠa* -> kje kupiti (7.1.2005 13:11:02)

V emporiumu v lj so jih meli zadnjič ful podloženih v mothercareju, mini-manu.....

Lenny -> kje kupiti (7.1.2005 14:06:44)

Jagoda, jaz za Eduscho vem, da je v Lipnici, Grazu in v trgovskem centru Seiersberg. Sem pa danes poskušala zvedeti tudi za Celovec, pa mi ni uspelo, ker se kolegica, ki gre večkrat tja, ne javi na mobi.
Tudi jaz sem za trgovino zvedela šele tu na RR. Prej sem pač mislila, da tam prodajajo samo kavo, ampak na malem prostoru imajo včasih pravo zakladnico :)

jagoda -> kje kupiti (7.1.2005 14:32:00)

Ja, še dobro, da imamo RR - tu res zveš vsega :hudicek:
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Sej se ne rabiš trudit. Zdaj tak nimam namena it v Avstrijo zaradi teh hlač in bunde, bom pa pogledala naslednjič, ko bom v Grazu.

Najlepša hvala!:rozica:

india -> kje kupiti (7.1.2005 14:45:22)

V MB jih imajo v Interšparu, cena je od 990 SIT dalje, od velikosti 80.
Pa za deklice imajo tudi fuuul lušne pajkice, male številke po 990 in velike od 1290 dalje.

NinaŠ -> kje kupiti (7.1.2005 21:11:50)

Jaz sem Anžetu podložene hlače v HM kupila.
LP

Stran: [1]