neni -> RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) (4.2.2008 9:19:49)
|
Koalca čestitke za malega brezzobega in bosega sinčka. Zdej se verjetno že dobro poznate in uživate skupaj. Držim pesti za dojenje, ker sama vem, kakšen križ je to. Goya, priznam da je trebušček večji, ampak še vedno nisi neka okorna nosečka za videt. Ti pa verjamem, da za nosit ni lahko, sej sem sama stokala že pri enemu in to že od 5 meseca dalje se mi ni zdelo mogoče, da bo še večji. Ampak čaka te pa dvojna sreča, sem ravno včeraj nate mislila, kako je ko se moraš z dvema pogovarjat. In potihem si tudi jaz želim naslednjič tak razplet. Ker bi rada imela veliko otrok, ampak verjetno če dobimo še enega ne bomo več nadaljevali z ivf. Baguška, tako dom rekla. Pridet mu ne more na ukaz in zato dajo posodico za domov, tudi midva to prakticirava, ker je boljše zanj, med punkcijo pa si ga jaz želim zraven, da me drži. Za uz, ki ga naredijo na premoženju pa ne rabi nobene koncentracije in užitkov, ampak hlače dol in potrpet. To so morali vsi, ženske pa še kaj hujšega damo skozi. Se morata še pogovorit, ampak verjetno je bolje, da ga ne siliš. Sem se tudi jaz pri mojem bala, kako bo. Pa je Reš tako ukazovalen, da mu je kar pred mano naredu uz in to v eni minuti. Kaj pa če bo moral kdaj na gastroskopijo? A tudi ne bo pustu, da mu šarijo tam zadaj? Pa to delajo še sestre! Lep teden vsem. Se beremo Neni
|
|
|
|