kako se vam zdi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> kako se vam zdi (6.1.2005 23:09:29)

Mene pa zanima, kako se vam zdi ta vikend in, če katera(iz MB in okolice) ve kje je to. Vem,da mora biti nekje okoli Pesnice, ker je pogled na Pesniško dolino. Sicer ni bog ve kaj, ampak nam je všeč, pa če poceni je.

http://www.simak.si/p_vikend.asp

Lp,
Mojca:rozica:

Teni_ -> kako se vam zdi (6.1.2005 23:10:07)

Aja, 2. vikend, ki je za 5.800.000,00 oz. malo manj.

LP,

Ro-La -> kako se vam zdi (6.1.2005 23:13:33)

Ni švoh, samo pazi se :hudicek: v peklu:)-:)-

Teni_ -> kako se vam zdi (6.1.2005 23:15:27)

Bom, bom. Če bo kaki :hudicek: okoli skakal, bom kar Boštjana ven poslala.

LP,

NinaŠ -> kako se vam zdi (6.1.2005 23:15:58)

Jaz bi ga koj imela, na sončku, v naravi, fajn za umaknit čez vikend in si spočit glavo; pa drag se mi tud ne zdi. Kje je pa pojma nimam, saj bi komi MB najdla :)- . LP

biba77 -> kako se vam zdi (7.1.2005 7:18:15)

Ne zgleda slabo, je na vsak nacin za pogledat in mogoce malo sosede tam povprasat. Se mi zdi malo sumljivo nizka cena za to kar nudijo.
:miska:

india -> kako se vam zdi (7.1.2005 8:30:36)

Mojca, to je ful blizu mene, dostop je iz Košak oz lahko greš z one strani ko grep proti Dragučo samo mislim, da ni asfalta do konca. Vikend je lep, lega tudi.
Je pa pogled tudi na avtocesto,če se ne motim!
:miska:

Jančika_ -> kako se vam zdi (7.1.2005 8:33:26)

Prav fajn ponudba zgleda. Splača se preveriti, kako je z dostopom do parcele, da ne gre slučajno cesta čez sosedovo parcelo ali kaj podobnega.

A iščeta bivalni vikend, da bi tam stalno živela? Midva sva namreč razmišljala o čem takem, pa ne vem, kako je potem s stalnim bivališčem - a sploh lahko stalno živiš na vikendu? Mogoče katera ve, kako je s tem?

Teni_ -> kako se vam zdi (7.1.2005 9:39:29)

Ne vem. Midva sva mislila, da bi kar tam živela, ampak se je treba najprej seveda vse pozanimat. Bo danes moj poklical, pa bomo videli. Na ogled bova šla, pa bo kar bo. Zgleda tudi, da ni preveč v hribu, pa se mi zdi ravno prav. Ni neke ravno glavne ceste, da še z vozičkom ne bi mogel it prav na sprehod. Se bom pozanimala, kako je z stalnim bivališčem, pa ti javim.

LP,

Blink1 -> kako se vam zdi (7.1.2005 10:46:34)

Meni se dopade9nebesa Kar idita pogledat...Pa ko kupujeta se vse pozanimajta pri agenciji...naj vama oni vsre papirje porihtajo in preverijo...

Ko sva midva kupovala hišo, sva hotela najprej kar sama vse urejat, pa sva se potem odločila, da raje dava agenciji tiste procente...Še dobro, ker so ugotovili, da del od hiše do ceste pripada eni čisto tretji osebi...Pa smo potem porihtali...pazita na take stvari.

Sicer pa se z lastnikom lahko dogovorite za ceno mimo agencije, oni samo provizijo poberejo

Teni_ -> kako se vam zdi (7.1.2005 10:48:20)

Ja, saj bova probala malo znižat, čeprav je poceni. Zakaj pa ne, če lahko. Vse se bova pa 100% pozanimala na aginciji in preko njih uredila zadeve. Hvala vsem za mnenje.

Lp,

Teni_ -> kako se vam zdi (7.1.2005 13:57:58)

tasika 12. Hvala za pojasnilo. Sem se že malo pozanimala pri možu od lasnice agencije. Dostop je baje res strm in je problem, če je poledica, drugače pa je baje full lepo.

LP,

Stran: [1]