mončka -> RE: pridobitev odločbe za učenca s pp (6.1.2008 21:53:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: abj Hvala za odgovore. Zanima me namreč, ker mi v šoli ves čas poudarjajo, da je otrok, dokler nima odločbe, zanje popolnoma enak kot drugi. Ko pa bo imel odločbo, bo to vse drugače. To me malce moti. Otrok je bolan tako sedaj brez odločbe kot potem z odločbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Iskreno povedano, sem bila najprej presenečena, da se ne da uredit drugače, kot z odločbo. ME JE kar malo presenetilo to ,ker moj otrok ima tudi težave in smo sicer sedaj odločbo dobili vendar smo na njo čakali od aprila. Vendar so mu na šoli pomagali že ves čas skozi vsa ta leta tudi brez odlođbe , je hodil redno k defektologinji in ona ga je vodila ...res krasna oseba . Škoda da se na šoli ne potrudijo.........lahko pa poskusiš na centru za maldostnike ,da ti pomagajo na takšen način da skličejo timski sestanek z predstavniki šole ,učitelji ki otroka učijo in starši in potem skupaj izdelajo načrt ,ki bi bil za tvojega otroka najboljši-seveda dokler ni odločbe - tako smo naredili v mojem primeru. seveda pa se tega načrta učitelji potem MORAJO držati- saj v nasprotnem primeru se spet obrneš na center za mladostnike in mladino tam so krasni ljudje in res pomagajo. veliko sreče
|
|
|
|