previjalna plošča za na komodo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

hruškica -> previjalna plošča za na komodo (6.1.2005 21:21:21)

V spalnici imava komodo, češnjeve barve, vendar je široka le 56 cm (dolga 100 cm), kar je premalo za previjalno, zato bi jo rada spredaj malo podaljšala s to ploščo, ki jo postaviš začasno gor, z robovi. Zanima me, ali se to lahko dobi in kupi le po naročilu pri mizarjih ali to prodajajo tudi v kakšni trgovini? Ali je še katera kupovala to?
Hvala za pomoč.:(

Jančika_ -> previjalna plošča za na komodo (6.1.2005 22:45:08)

Evo je. Ikea.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=8&productId=20893&langId=-21&parentCats=10106*13764

Lp, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

hruškica -> previjalna plošča za na komodo (6.1.2005 22:52:46)

Hvala Jana, nekaj takega sem imela v mislih.

Boštjan-7 -> previjalna plošča za na komodo (7.1.2005 8:05:09)

Hruškica, pozdravljena!
Če imaš doma moža ali partnerja8), ki je vsaj malo tehnični tip, jo lahko naredite sami.
Določite dimenzije (lahko kopiraš po IKEI), greš v Hobi lesni program-Slovenijales, Bauhaus..., izbereš barvo ki ti je všeč, tam ti elemente nažagajo po tvoji predlogi in nato samo še sestaviš (zlepiš in privijačiš skupaj). To je zelo poceni varianta, in še na poti boš prihranila. Pri nas smo tako naredili celo omarico okoli pralnega stroja, in še nekaj poličk smo pridobili. Ti povem zelo enostavno!:bravo:

hruškica -> previjalna plošča za na komodo (7.1.2005 8:30:50)

Super nasveti, mislim da bo moj mož prav vesel, da spet lahko nekaj naredi za najinega otročička. Sploh pa moški kar uživate ko takole kaj sestavljate. Za nasvet sem pa spraševala zato, ker ponavadi ko je šel moj v hobi ali obi ali bauhaus po nekaj desk in vijakov, je vse skupaj vedno naneslo veliko več, kot pa da bi to stvar kupilaže sestavljeno. To je namreč tako kot bi mene moj poslal v parfumerijo, drogerijo po en lak za nohte-nikoli ni samo to....
:)-

lin -> previjalna plošča za na komodo (7.1.2005 14:02:28)

Jaz sem desko kar pri mizarju naročila!
Nisem zasledila da bi jo kje prodajali!

spacey -> previjalna plošča za na komodo (7.1.2005 20:33:46)

Živ!

Hruškica, mi imamo enak problem glede previjane in razmišljamo v enaki smeri kot ti in po vsej verjetnosti bomo naredili tako kot sta svetovala Boštjan in M&m. :)

Naša komoda je na sredini sobe oz. na koncu postelje in nimamo nikjer drugje prostora, tako da nam ne preostane drugega kot nekaj takega. :)

Lp;
P 9nebesa 30t

Seven* -> previjalna plošča za na komodo (9.1.2005 11:00:11)

Hruskica mi smo naredili podobno.. In vsak misli, da je ta previjalna del spalnice. V Obiju so nama za cca 2 jurja plosco odrezali in zarobili. Izgleda identicno.

Stran: [1]