|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razprodaje v MB
6.1.2005 21:19:26   
tassa
Zdravo!

V soboto imam namen iti v MB malo pogledat, kako je kaj tam z razprodajami. In ker nisem iz MB in ga tudi slabo poznam, bi prosila, če mi lahko katera pomaga, kam v katere trgovine se splača it pogledat namen pa imam kupit kaj zase in našo prihajajočo štručko:duda:)!!

Hvala

Tassa:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razprodaje v MB
7.1.2005 10:54:39   
muc muc
živjo!

svetujem ti, da pojdi v mariboru v H&M v mariboru. tam dela moja kolegica in mi je povedala, da so dobili ful novih stvari za nosečnice in otroke. pa še znižanja imajo 30, 50 in 70%, tako da se splača.
pa tudi v chiccotu imajo 50% znižanje na oblačila in obutev za otroke.

želim ti prijetno nakupovanje.

lp

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razprodaje v MB
7.1.2005 12:47:17   
muc muc
to pa ne bi vedla, jaz sem bla v celju. lahka pa mal pobrskaš po netu, mogoče boš našla.

l.p.

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razprodaje v MB
7.1.2005 15:13:54   
Lenny
:zmeden: :zmeden: :zmeden: Chicco so v Mariboru menda zaprili. Vem, da je v Celju in Ljubljani, če pa je v Mariboru kje "na novo", bo to dobrodošla informacija.
Lp

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?