Buši in kilogrami (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sminc -> Buši in kilogrami (6.1.2005 20:45:08)

Punce, men se bo zmešal:zmeden::zmeden:Sem 24 5/7 noseča in danes sem po 3 tednih stopila na tehtnico. Krizaaa! Vedno sem bla suhica, nisem mela težav s težo in zdaj je bil res šok zame, Od začetne teže 62kg pri 178 cm sem se zredila za 5.5 kg od tega od 16.12 do danes 3 in pol. To je ja prevelik naskok za dobre tri tedne!!:(:( Pa nimam občutka da kaj bistveno več jem.
V ponedeljek mam pa G in glukotolerančni test in vdrla se bom v tla če mi bo kaj težil. On ali pa sestra. Rekel je da se lahko zredim za 12kg, če sem se že zdaj za pol, kaj sele bo. Sem komaj mal čez polovico.
Saj vem da se bom enim zdela mal ...tako tako. Drgač se:duda: full veselim in sem srečka:nosecka: a nisem pričakovala da se bom tak spremenila. Druge:nosecka: mi je full lepo gledat, sama sebi pa se zdim ze zdaj kot:sloncek:. Danes me je pa se mami neki zafrkavala, ces ce sem ziher da je sam en. Se je hecala a vseeno. Malo me je sokiral ker je zrasel skor cez noč. Do 20 tedna se mi praktično ni poznalo- kot da bi se fajn najedla, zdaj pa mam obseg bušija že 87!!!!!!!!! cm. Sem grozna al ja?
Lp od :sloncek:in:duda:

hruškica -> Buši in kilogrami (6.1.2005 20:55:32)

Tudi jaz sem sedaj v 24. tednu, pa sem se zredila za 5 kg. vsak mesec naj bi se lahko zredil za 2 kg, tako da je res malo veliko, če si se ti kar za 3 in pol v tako kratkem času. mogoče pa ti zastaja voda, a si kaj zabuhla, otečena? meni so rekli, da se lahko zredim za 10 kg, pa vse kaže da bo kar malo več...
vseeno pa je najpomembnejše, da se ti in tvoj otročiček v redu počutita, sta zdrava. za hujšanje in sekiranje zaradi kil boš imela čas po porodu in itak ful kg izgubiš že z dojenjem.
uživaj nosečnost, bodi vesela nosečnica in zagotovo te bodo tudi drugi videli kot luštno, lepo nosečnico, kot se druge zdijo tebi!

NinaŠ -> Buši in kilogrami (6.1.2005 21:00:55)

Ej, zaradi teže se ti pa res ni treba sekirat, sam da je zdravje in :duda: vse OK!!! Da te potolažim, sem jaz štartala z istimi merami kot ti in se do konca zredila za 20 kg, zdaj (Anže je star slabih 10 mesecev) pa sem spet na začetni teži. Men se je g. enkrat obregnila ob kg pa sem ji pač povedala, da je tko fletn jest... pa je rekla, da itak še ni krize. Bušija pa se pri men tud ni kaj veliko videlo do 20 t (obsega si pa nisem zapomnila).
Lepo :nosecka: še naprej, LP

andrejaz -> Buši in kilogrami (6.1.2005 22:10:52)

Jaz sem se zredila v nosečnosti kar za 24 kg, pa nisem jedla vse po vrsti, ampak sem tudi kar pazila kaj jem. Kaj čmo - hormoni. Je pa res, da sem šla vse mesece nekako isto kg gor.Imela pa sem že kmalu ogromen trebuh. Ko sem bila v 6 mesecu, me je ena vprašala, čez koliko dni grem rodit. Ko sem šla rodit pa sem imela obseg trebuha kar 123 cm.
Po 4 mesecih sem že uspela zmanjšati za 18 kg, obseg trebuha pa še nisem merila. Počasi bom pa prišla nazaj na svoje prejšnje kg.

Ne se sekirat preveč za kg

:sloncek:

Dolina -> Buši in kilogrami (7.1.2005 15:09:45)

Joj, sej se sploh nisi tolk zredila. Jaz sem se do 24t za 8kg, zdej sem v 32t in imam že 12kg več. Pa kot vidiš, se ti lahko kile kar same umirijo, ker v zadnjih 14 dneh nisem niti ene pridelala (pa so bili prazniki in se nisem glih šparala). Tako, da ene grejo prej gor, pa potem proti koncu počasneje, ene obratno ... Sploh ni panike. ;)

Pa samo tolk, men vsak reče, še zdej, če slučajno nimam dveh, ker se bom tud kmalu razpolča. Sej se potem navadiš na te opazke. Pa na koncu ti je itka vseeno, ker imaš bebiko v trebuščku, ki raste in te brca in ti nagaja ... :love: :sloncek:

Tko, da ne se preveč sekirat. Uživaj, pobožaj bušija in bodi še naprej vesela :nosecka:!

Pa pa, Dolina 32t

SU -> Buši in kilogrami (7.1.2005 22:14:26)

Po mojem sploh ni nobene panike!! Še posebej glede na to, da so bili prazniki vmes... :) Jaz sem v 27. tednu in sem pridelala 7 kg. Pa mi ni takšna panika, samo problem je, da sem že štartala z visokimi kilami in je otem tista cifra na tehtnici groooznaaaa za videt :)- . LP in pazite nase! Saša (26,5/7)

Stran: [1]