pregrada prosim če katera ve (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> pregrada prosim če katera ve (17.12.2007 15:56:10)

Sem noseča 32 tednov moja gineologinja je videla pregrado v maternici, zato me je napotila naprej k drugemu gin. Ta pa je danes videl da je glavica v levem robu plac. je v desnem. viden je septum, ki je membranozen. Se pravi da imam neko pregrado v maternici. Imela sem jo že prvič, ampak to so ugotovili šele sedaj. Otrok se ne obrne z glavico navzdol in se verjetno tudi ne bo

Imam že enega otročka rojenega ravno tako v 32 tednu.  Zdrav (le nedonošenček) Danes skoraj 3 letnik.

Ali lahko ima to kakšne posledice na otročku. Sicer sem že izprašala ginekologa pa pravi da če je prvi zdrav potem bo drugi tudi.

Veliko slišim da imate nakatere probleme z zanositvijo zaradi pregrade.  Je imela katera problem ko so ji pregrado ugotovili med samo nosečnostjo?

pilar28 -> RE: pregrada prosim če katera ve (17.12.2007 19:58:27)

oj
običajno ne sme biti to ovira, kako boš rodila se odloči, če se ti zdi pretežko, sedaj, ko veš- naj bo CR, drugače pa problem lahko predstavlja le velikost, moj je bil 54 velik v 38. tednu rojen s pregrado, ki so jo kasneje odstranili, sem le malo bolj krvavela in imela 12 šivov- epizotomija.
to je to- brez skrbi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lonapo -> RE: pregrada prosim če katera ve (18.12.2007 10:02:40)

Živjo,

sem v 15 tednu- 2. noseča, sin je star 2,5 leti in so mi sedaj tudi ugotovili pregrado. Moja G mi je rekla, da je premalo časa preteklo med prvim porodom in drugo nosečnostjo in da to ni nič nevarno in ne bi smelo biti nobenih zapletov.

Lep pozdrav!

Lonapo

Stran: [1]