|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čaj da ali ne?
18.12.2007 15:24:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Pa še to : ko ste vi žejni, a bi pili kar vam ni dobro? Po mojem ne, vsaj jaz tega ne počnem... Pijem to, kar mi je dobro, ampak le zaradi žeje in ne zaradi tega, ker je pijača dobra..


če si žejen piješ karkoli..... no, vsaj večino ljudi poznam, da bi pili karkoli (tudi deževnico) če bi bili res žejni. Ta logika mi je malo zgrešeno.

Zakaj Patricku ne probaš dati vodo, pa boš videla, koliko manj bo spil. Ker bo pil samo toliko, kolikor bo potreboval, ne bo se pa z njo nacejal, kakor se s čajem.

Ampak vsak naj dela po svoje. Jaz sem samo povedala svoje mnenje in mnenje strokovnjaka, katerega sem tudi te stvari spraševala na med.over.net.

Tko da Rozica25 če smatraš, da mora otrok dobivati čaj in ga spije, mu ga pač dajej. Samo ne na račun hrane. Ne pozabi tudi, da več kot bo spil čaja, manj bo dobil mleka, kar pomeni, da se ne bo toliko redil, ker enostavno nima dovolj placa in za čaj in za mleko.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Čaj da ali ne?
18.12.2007 17:26:34   
Solero
Najboljši odgovor ti bo dal kar otrok sam. Ponudi mu, pa boš videla, kako bo. Vsak otrok ima drugačne potrebe. Eni so tudi žejni ob materinem mleku. Probaj.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Čaj da ali ne?
19.12.2007 14:06:33   
_annela_
mojuser posted image pije cajcka vsak drug dan po 60ml in ga obozuje BABY CAJCEK!dobro je da spije tudi kaj tokočine!!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Čaj da ali ne?
19.12.2007 14:14:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Zakaj Patricku ne probaš dati vodo, pa boš videla, koliko manj bo spil. Ker bo pil samo toliko, kolikor bo potreboval, ne bo se pa z njo nacejal, kakor se s čajem.


Vodo pije toliko kot pije čaj... Že večkrat sprobano...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)


Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!