Rubin. -> RE: objemanje in poljubljanje sovrstnikov (25.1.2008 21:57:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Ne,me ne moti. Isto smo ju učili, in sedaj se mi zdi da ni lepšega prizora, kot gledat malega pupc@, ki išče sestrico zvečer da ji da lupčka. Pa isto sestrica njega. In ko ustaneta, da se objameta in cmokneta.In tut kaki prjatlci ga cmokne, pa vrstniku. Nič posebnega vsaj za mene ne. Ful lepo, bravo pupic@! No, mi se imamo doma tudi zalo radi in se veliko objemamo in poljubljamo in logična posledica je, da tudi mala mis tako izraža svojo naklonjenost. Opažam pa, da je to kar 90% otrok neprijetno. In očitno je tudi mala mis to skapirala in ne deli več tako radodarno objemov in poljubčkov. Se je že večkrat zgodilo, da so jo odrinili, ena jo je celo ugriznila, ker je mislila, da ji bo naša kaj naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Meni osebno se zdi grozno, da se tako mali otroci, dobesedno bojijo fizičnega kontakta drugega otroka. Ne vem, ali so to izkušnje ali kaj? Se kar malo bojim, ko bo pri treh letih šla v vrtec, kaj jo še čaka.
|
|
|
|