|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in letalo
6.1.2005 20:23:00   
Katja_48
Pozdravljene.
Zanima me ena stvar. Morda je malo nerodna ampak vseeno. Ima morda katera izkušnje, da je potovala v času nosečnosti z letalom? Namreč nisem še dobila menze in če bi sedaj zanosila bi bila v 7 mesecu nosečnosti v času dopusta.Skrbi me samo za dojenčka in kako let prenašajo nosečnice.

LP Katja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost in letalo
6.1.2005 20:37:09   
miska2004
Živjo Katja,
slišala sem, da ni dobro, kaj pa se lahko zgodi, pa ne vem... Žal

Punce, katera druga kaj več ve?

(odgovor članu Katja_48)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost in letalo
6.1.2005 20:40:52   
Sulfinija
Hello!!!!!!

Dr.Pušenjak je enkart eni prav natop odgovarjal in je rekel,da ne priporoča,kajti lahko se zgodi marsikaj eni je celo let pospešil porod in je blo ojoj.Je eni tudi rekel,da če je tajko visoko že noseča da je lahko tako ali tako nevarno naj raje gre kam bližje predvsem na slovensko obalči in ne v tuju državo zaradi zavarovanj,porodnšnic,...Celo tudi zaradi jezika in sploh je nevarno če je kakšna rizična nosečnost na koncu psa se mu je zahvalila in je upoštevala njegov nasvet in bla hvaležna njemu za tak odgovor se pšravi odločitev je pa vsekakor v tvojih rokah.

LP in čao ter da je res,da si vesela srečka :nosecka: v 9nebesa in,da pod svcojim srcem res nosiš :duda: in,da ne boš dopbiva :hudicek::hudicek: in potem spet :((:((:((:(:(.

Leop večr še naprej!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katja_48)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost in letalo
6.1.2005 20:47:32   
rea
Evo, iz prve roke- sem bila stevardesa 5 let. Na naših tečajih ni bilo nikoli govora, da bi lahko sevanja na letalu, pritisk ali karkoli podobnega slabo vplivalo na nosečnice. Smo jiz zelo veliko prepeljali. Res pa je, da se let odsvetuje (seveda) vsem z rizično nosečnostjo in tistim, ki so že visoko noseče. Ker če se na 10.000 m kaj nepričakovanega zgodi, G. ni nikjer v bližini. Sem pa že slišala takšne lepe zgodbice, ko so se otročki v letalu rodili- in je bilo vse ok. A ste vedele, da ima dojenček lahko državljanstvo tiste države, nad katero je letalo v času rojstva?

Pozdrave vsem, Rea

(odgovor članu Katja_48)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost in letalo
7.1.2005 19:08:19   
Grascakinja
V materinski knjižici piše, da letalo nosečnici ne škoduje. Preverite tudi na forumu "Prvič noseča", tam smo pred kratkim že debatirale o tem, ampak jaz žal ne znam naredit linka.

Lep pozdrav,

Pupa25

(odgovor članu Katja_48)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?