marelicaa -> RE: študenti v porodnišnicah (18.12.2007 13:31:55)
|
Pri ojem porodu je bila poleg prijateljičina sestra, ki sem jo seveda poznala. Pa me je vprašala, če je lahko zraven. Sem rekla, da kaj sploh sprašuje. Odgovorila je, da mora, ne glede na to da se poznava. Zelo sem bila vesela, da je bila poleg. Na oddelku pa je bil drug hec. V naš sobi so bili dijaki 4. letnika zdravstvene šole. Hec. Eno noč so nam otroci tako kakali, da so nam trem mamicam rekli, naj jih enostavno več ne previjamo do jutra. Ej kako je zjutraj smrdelo. Ko so vstopila dekleta v sobo, jih je polovico ven odšlo. Najbolj pa se mi je zdelo hecno, ko so nam po CR pobirale šive. V sobi jih je bilo na začetku gotovo 10, ko so videle rano pri 1. mamici, jih je polovico odšlo ven. Pri meni, ko sem bila na vrsti druga, so bile še dve ali tri. Neverjetno. Tudi navzoča diplomirana babica tega ni razumela. No te iste dijake pa sva s sinom srečala 2 meseca kasneje v pediatrični bolnici. Tam je bila povsem druga zgodba. In moram rečt, da so naju tisto dopoldan, ko so se učili, krepko razvajali. Vsakokrat pa so me vprašali, če so lahko poleg. Predstavljali pa se niso, ker jih je bilo preveč. So pa imeli na oblekah pripete kartončke z imeni.
|
|
|
|