|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 3.januar 2008
29.12.2007 10:32:32   
ami2
Se pridružim še jaz! Ko sem ravno na dopustu user posted image

Danes sem začela s telovadbo (http://www.youtube.com/watch?v=OTCc_17kNMk), 3.1. pa začnem tut jaz ločevalno. Itak da bomo zmogle!user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 51
29.12.2007 12:06:55   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Še ena se pofočka!user posted image

Začnem definitivno 1.1., ne glede, koliko bo ostalo za požret in na kateri dan pride.user posted image

Aja, s stričkom Montignacom. user posted image Prvič na ta način. Se priporočam za recepte, nasvete, podporo....user posted image

Več dobiš na tej strani  ali pa na tej.  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.12.2007 14:35:12   
kai1
hojla

Ali ima katera od vas izkušnje s hujšanjem glede na luno??

Drugače se vam pa 100% pridružim 3.1.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.12.2007 15:21:59   
birdy
Jst bom mela pa 3.1. velik dela glede na to kok se nažiramuser posted image
Se psihično pripravljam na hujšanje s tem da jem ferero roše. Mjamiiiiiiuser posted image
Pač, praznim zaloge, če ne bom težko hujšalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
31.12.2007 8:05:13   
dory
jst bom tud mal SPET začela..sicer samo 1m pa še to si bom mal prilagodila,ker si ne bi rada spet pokvarla želodca...ampak ker gre relativno hitr dol, bom pač mal bolj vztrajna :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
31.12.2007 10:31:18   
*tajda*
Še jst se pridružujem da po novem letu začnem z ločevalno dieto...upam da uspeuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 56
31.12.2007 12:47:51   
Sash
O kar nekaj nas bo na ločevalni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi svojo dieto dopolnila z vajami. A mogoče katera ve, če se kje na netu dobijo vaje za pilates? ...Ali priporočate katero drugo telovadbo?
Naslov pa mi je res všeč...jasno, da bomo zmogle, saj smo se za to odločile....

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
1.1.2008 10:53:21   
snorlax
Jutro!

Srečno vsem, ki ste tu gor!user posted image

Jaz sem kar začela, kot sem obljubila. Sicer sem še malo po polnoči mlela neke smokije in tudi popila 1dcl šampanjčka, ampak zjutraj sem začela z Montijem.

Na tešče sem pojedla par mandarin in jabolko. Čez pol ure pa jogurt z 1,6 % maščobe in polnozrnat kruh (sem ga sama spacala iz celega zmletega pšeničnega zrna). Pa čaj brez sladkorja. Bo OK?

Za kosilo gremo pa k mami. Verjetno bom kar meso in solato.

Lep dan.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Sash)
Neposredna povezava do sporočila: 58
1.1.2008 12:12:47   
dulcinea
Snorčica, tukaj sicer piše 3. januar. Sam jst sm tud že danes začela.

Jaz tudi o Montiju. sem pojedla en kivi pa eno pomarančo. potem pa črn kruh (na žalost ni bilo drugega) z lahkim sirnim namazom in malo marmelade BS. Pa zeliščni čaj (z mal meda, k sm prehlajena, pa mi je blo že žal, ker je boljši brez).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 59
1.1.2008 20:41:30   
tatam
Jaz pa mam v planu začet v ponedeljek.V soboto majo moji trije pubeci rojstni dan in ne vem,če se bom uspela zadržat.Nisem pa se še odločla kako bi hujšala??? Verjetno po metodi "manjžri".
Kolko pa mate v planu shujšat??Jaz bi kake 20 kg,pa bom tudi z 10 zadovoljnauser posted image
Pred štirimi leti mi jih je uspelo zgubit 15,tak da upam,da bom zdaj tudi dovolj vztrajna!!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 60
2.1.2008 8:54:34   
*tajda*
Čau sotrpinkeuser posted image
No jst začnem jutri z ločevalno,zdaj trenutno še praznim zaloge od praznikov,da slučajno ne bi kaj ostalo in bi me potem jutri premamilouser posted image
Jst upam da mi uspe shujšat 20 kil ker imam res veliko podlage...mislim že 3 mesece po porodu nosim še nosečniške kavbojkeuser posted image
Vglavnem punce za poletje bomo vse napete in fituser posted image

Srečno vsem pri hujšanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.1.2008 9:01:17   
snorlax
Smo se preselile na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2249549

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?