|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urejanje dokomentov
17.12.2007 9:57:46   
čbela
ojla,
sem študentka in kdaj urejam...vse dokomente pred porodom?
-starševski dodatek, otroške doklade..
ali otroka zavaruje oče.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urejanje dokomentov
17.12.2007 10:03:30   
Petraa
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 11:13:53   
*mancaG*
jz sem tud še studentka oz. absolventka!in sem urejala tko-ko dobiš od ginekolologa potrdilo o datumu poroda ga neseš na CSD in tm izpolneš en obrazec k je za štarševski dodatek in paket oz.denarno pomoč!za otroški dodatek urejaš po rojstu otroka!
če še nisi poročena ti predlagam da si urediš še to-priznanje očetovstva na CSD!
upam da sem ti kej pomagala

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 11:27:51   
benika
G ti da potrdilo o  PDP. To potrdilo neseš na CSD, kjer boš dobila papirje za izpolnit (za paket, za porodniški dopust ter za očetovski dopust). Izpolnjene papirje nato čimprej neseš nazaj. Ena pot ti bo prihranjena, če si obrazce pres sprintaš iz neta in jih že izpolnjene neseš tja. Vendar bodi pozorna, kaj ti pripada, ali starševsko nadomestilo ali starševski dodatek.
Uredita si tudi priznanje očetovstva, v kolikor nista poročena, drugače boš to urejala po porodu, pa še rojstni list boš čakala.

Ko je otrok rojen in ko dobiš rojstni list, neseš fotokopijo le tega skupaj z obrazcem za nego otroka na CSD. To uredič največ 3 mesece po otrokovem rojstvu. Prav tako neseš fotokopijo rojstnega lista ter obrazec za otroški dodatek na CSD. Vendar bodi pozorna, če s fantom ne bosta živela skupaj in boš uveljavljala samohranilstvo, morata s fantom iti na sodišče, kjer uredita vse v zvezi s preživnino. V nasprotnem primeru ne boš upravičena do otroškega dodatka, dokler to ne uredita.

Pozanimaj se tudi, če občina kaj prispeva za rojstvo otroka.

lp in upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?