|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavi izcedek - jutri rok
17.12.2007 8:22:54   
Anonimen
Pomagajte mi prosim, Zjutraj se zbudim in krvavi izcedek, jutri imam namreč rok, pa skoz me nakaj štika kot pri menstruaciji. A grem že v bolnico. Ne vem a se mi je odluščil čep, ponoči ko sem šla na wc je nekaj štrbunknilo not, sam nisem videla. <prosim pomagajte mi z nasveti!!!!!

l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavi izcedek - jutri rok
17.12.2007 8:40:00   
OliveOyl
Pojdi se hitro pokazat,lahko da je bil čep.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 8:40:29   
Anonimen
Jaz bi pa še počakala,začelo pa se je,menda v porodnišnicah raje vidijo,da se pride,ko so že popadki.Če pa ne zdržiš pritiska,da te je strah pa lepo počasi se odpravi,ne hitete,še je čas.
SREČNOOOOOOO!!!!!!!!Pejmo po dojenčka,danes pa gremo po dojenčka.!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 8:41:57   
cmokec
Verjetno je bil res čepek, sploh, ker je nekaj štrbunknilo. user posted image

Ja, po dojenčka greste. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 8:44:08   
TANJA78
Mislim da se ti je odluščil čep, če nimaš nobenih posebnih težav lahko počakaš na popadke kar doma. Jaz sem imela bakterijo streptokok B pa sem morala takoj šibat v porodnišnico, da so mi dali antibiotik. Da boš pa sigurna se pa lahko greh pokazat, verjetno te bodo ginekološko pregledali (odprtost, CTG,..) in če ni nobenih posebnosti poslali nazaj domov.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 8:46:32   
2.2.
kar pot pod noge. lahko da je čep in boš lahko imela na hitro popadke in boš hitro rodila.
pri meni se je tudi odluščil čep popadkov še nisem imela na poti v porodnišnico sem jih šele dobila ampak so že bili kar na pol minute. ko sem prišla v porodnišnico sem šla takoj v porodno in rodila v 10 min. vse skupaj je trajalo slabe 2 ure- ko se mi je odluščil čep, pa vožnja do porodnišnice ko je 45min vožnje oddaljena. pa še na pamet mi ni prišlo da bom rodila ker sem bila takrat v 36t nosečnostiuser posted image
tako da rajši se hodi pokazat še vedno te lahko nazaj pošljejo, glede da imaš jutri rok bi pa znalo biti to.
čim krajši porod ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 8:47:43   
lana38
Jaz bi na tvojem mestu šla v P. Pri meni je bilo isto pri prvem porodu. Popadkov pa nisem sploh dočakala oz. CTG jih je zaznaval, jaz jih pa nisem čutila. Na koncu so mi morali narediti vakuum, ker je user posted image  že bil v stiski, jaz sem pa bila dovolj odprta. Kdo ve, kaj bi bilo, če bi doma čakala na popadke?user posted image  Me nič ne zanima, če ne vidijo radi, da prideš brez popadkov. Oni so tam zaradi nas. Bolje, da nas vidijo 10 x preveč, kot samo enkrat premalo.
LP

lana38

(odgovor članu TANJA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 10:18:25   
petra a
punca,pejt rodit,mislim da te ne bodo domov poslali, ker si le 1 dan pred rokom

PA SREČNO!user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 10:39:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Jaz bi na tvojem mestu šla v P.

Me nič ne zanima, če ne vidijo radi, da prideš brez popadkov. Oni so tam zaradi nas. Bolje, da nas vidijo 10 x preveč, kot samo enkrat premalo.

Se popolnoma strinjam user posted image  
Vso srečo, anonimna user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2007 11:40:58   
pilar28
user posted image user posted image rodila boš, še danes, upam, da brez komlikacij.
juhuhu- spet bouser posted image
SREČNO

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?