Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 18:57:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Emamair:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:00:35
|
|
|
|
pika74
|
neva6 in tinkamiška ter ostale bolnice...še neki okol česna. Lani, ko sem bla prehlajena, mi je ful pomagal, ko sm jedla črno divjo redkvico. Je ful huda, še hujš kot česen, sam pomaga pa res. Eni clo delajo neki sok iz tega. V črno redkvico zvrtajo luknjico in potem noter nalijejo med. Potem se pa na spodnji strani cedi skoz luknjico posebna tekočina, ki je zelo zdravilna. Sam men se ni dal tega delat, pa sm sam olupla in pojedla...in se skremžla:zmeden:. Sam je nucal. Edin ne vem, če se jo da kje zdele dobit:zmeden2:.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:01:27
|
|
|
|
pika74
|
Ej mi bomo isto naredl. Se že veselim.:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:04:55
|
|
|
|
emaa
|
Mož mi ne dovol sladkarije, zraven mene teror zganja, da samo v nosečnosti, kak pacek;)
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:07:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika a črna redkvica tud al kaj?:)- Madonca, jutr grem na lov na tržnico, če jo ma kaka teta, sam men se tud ne bo dal luknice delat, jo bom kr pojedla, če jo bom našla:)-:)- Jst sem prepričana, da se boste mel fajn:sloncek::sloncek::sloncek:, pa sej boš povedala, kok je blo. A bosta mela fantovščino in dekliščino?
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer!
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:08:45
|
|
|
|
ZARA
|
dober vecer ga.mali oglasi :)-:)-:)- ...in seveda vse vpletene v :kava::kava::kava::kava::kava::kava:...
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:09:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Emamair, midva mava celo špajzo sladkarij(od praznikov), ti kr prit k men, ker jst jih ne bom mogla sama pojest, pa tvojmu možeki tud ne bom nč povedala:)-
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:09:40
|
|
|
|
pika74
|
Nč fantoušne pa deklišne. Jst sm tak bolj 8)nesocialn tip8). Mam službo, šolo, pa še :sloncek::sloncek: kar naprej, pa nč ne rata. Mi nč časa ne ostane za prjatlce. Včasih sm jih mela ful. Zdej pa vsak let manj, ker je zmer manj časa.:( Žalostn ane. Odkrivam pa vsak dan nove prjatlce na RR:bravo::bravo::bravo:.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti Zara, da te nam kam sunla:)-:)-:)- Red mora bit! Če ne je kaos:) lp,:fis:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:13:37
|
|
|
|
ZARA
|
UUUUUUUUUUUUUU exuse me,fisika... zdej k sva se oglasile so pa vse usle....
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:13:54
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika midva tud nisva nč mela. Sva rekla, bova mela za vse skupi piknik. Ne vem točno kaj bi delal na dekliščini..., nevem, samo sebe si bolj predstavljam na fantovčini:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni panike;););) Ja, sem opazla:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:16:18
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sej nismo ušle:), sam mal še po drugih naslovih lutam...
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:16:44
|
|
|
|
emaa
|
tinkamiška moj pravi, da grem lah v tvojo špajzo pod njegovim nadzorom (beri, jaz dvignem s police, on testira v ustih). Je rekel, da maš za njega premajhne zaloge. pika midva sva mela deklišno in fantovšno skupaj in so naju narazen anpil. Pr moji pijanosti je imela prste zrven moja sestrca, ki so jo mogle punce nazaj držat, bi me tud do kome napila, če bi ji pustile, sem si pa zapomnila in se žganih pijač skoraj ne dotaknem več, pa je 18 mesecev mimo.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:19:23
|
|
|
|
pika74
|
O ZARA in :fis: kaj sm slišala ga.mali oglasi:zmeden2:? spet sm neki zamudla
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:20:03
|
|
|
|
pika74
|
tinkamiška - a na fantovščini bi bla:)-:)-?
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma Vesna (ali pa jaz) morava stalno opozarjat, da naj teme kupim/podarim/prodam ne pišejo na forum, temveč med male oglase. Pa je blo treba dones spet. Pa mi Zara mal teži:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:22:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ma ja, nekak se ne znajdem v ženski družbi, čeprav moram priznat, da mi tale vaša na RR blazno ugaja! Sem tud jst tle našla prijatlce...:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:22:55
|
|
|
|
ZARA
|
ma :fis:-ika je zdej 'RR police'...skrbi za forume,da ni kje kej narobe napisano,hehe... mane je zjagala na male oglase...:((:((:(( :)-:)-:)-
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:27:14
|
|
|
|
emaa
|
tinkamiška mam jaz tud bol mal prjatljc, se je včasih s fanti lažje pogovarjat. Sva se pa s svakinjo zbližale, zdej ko mava enake probleme, ona se dva meseca manj od meen trudi za eno :duda:, točno eno leto. Pa jo zdej krcam, anj gre čimprej do G, saj hočem bit tetka enkrat kmal.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:28:12
|
|
|
|
emaa
|
pravopis je pa bolj eni kuri podoben, kot čemu drugemu. sram te bilo ema, še sama komaj bereš za sabo;):)-
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:33:51
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem pa že tetka, otrobra je blo eno leto odkar je prat dobil hčirkico. Večinoma se veselim, včasih je pa mal hudo, sploh, ko pride Franca... Prijatlce...hm, sem mela dve. Ena je kr zginla odkar sem se poročila, je zlo nesrečna v:love:. Tadruga ma pa svoje življenje, tko kot jst zdej. Sej se še slišmo, ampak ni več tak kot je blo. Poleg tega sem jst edina, ki se trudi za:duda:.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:34:37
|
|
|
|
pika74
|
a tko :fis:. Zara, kaj si pa prodajala? Kšnga poba:)-:)-:)-? Al si zmenke rihtala8)8)8).
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 19:36:13
|
|
|
|
ZARA
|
prej pomagala...pa me je zjagala,sm mogla pobrat sila in kopita-pa it!:((:((:((
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?