mama54 -> RE: socialna! (17.12.2007 19:26:56)
|
Veš kaj pa mene zanima? Ti praviš, da se tala kriminalna drama vleče že nekaj časa in kot si nam predstavila gospo bivšo, je ta okolju nevarni psihopat, nepredvidljiva oseba, zmožna vsega, tudi umora, cela njena družina je pokvarjena bolj kot italjanska mafija... Zanima me, po kaki logiki (če je zgodba seveda resnična) je tvoj najdražji, ki je btw, labilen, srčkan in dobrodušen policaj, ki te ljubi bolj kot vse na svetu (celo tako zelo, da ima celo isti slog pisanja in izražanja kot ti-ja res sta kot eno) dopuščal, da njegovega otroka vzgaja takšna oseba? Poglej, v primeru, da greva z mojim narazen in da se jaz spremenim v tako osebo kot naj bi bila tale bivša, sem gotova, da v roku nekaj dni (če ne kar ur) ostanem brez otrok in na opazovnju na psihiatriji skupaj s kazensko ovadbo. Kak človek je to (in tudi ti), ki se po dolgem času spomni, da obstaja CSD in še takrat raje, kot da bi vprašal za polno skrbništvo nad otrokom vpraša kako je z nadzorovanjem pri predaji otroka . Ma daj no mir no, vsak pravi moški in pravi oče bi se boril za svojega otroka, da bi ga rešil iz krempljev take harpije. V vsej tej kolobociji (seveda če je resnična) sploh nista pomembna vidva ampak otrok, ki ima na eni strani več kot psihopatsko mamo na drugi pa očeta, ki je en navaden nesposoben slabič. Ne vem kdo koga tule vleče za nos: ti nas ali pa tvoj labilni policaj tebe in za dobro nekega triletnega otroka upam, da ti vlečeš nas. Pod tale post se podpišem,ker se popolnoma strinjam z "oko".
|
|
|
|