tinkara25 -> RE: Naj ostanem ali grem (22.12.2007 8:43:53)
|
Spet sem dobila nekaj mnenj, ki so mi dala misliti, ne veste kako vesela sem, da se lahko o tem pogovarjam z vami. Pa bom odgovorila na nekaj stvari; - nekakšen rok torej odpade, sicer pa tudi sama nisem pristaš tega, je bil bolj (slab) preblisk...in je verjetno res, kot sem že tudi sama napisala, ko začutiš da ne moreš več, to enostavno poveš.. - ne želim si, da bi prišlo do situacije da bi se samo zaradi mene odločil za otroka in da bi potem ostala sama. želim si, da bi si to želel, ampak stvari so tako zmedene, da včasih več ne vem, kaj naj si mislim. On si otrok želi, o tem sva se že večkrat pogovarjala, najini cilji so enaki. Večkrat tudi v pogovoru omenja, kako bo če bodo otroci (kar pomeni da si to vseeno predstavlja?), ko ga povprašaš po najinem odnosu, ki je meni osebno všeč in nimam pripomb, tudi sam reče, da se nima za pritoževati in da mu nič ne manjka. Odnos do drugih otrok ne bi mogel biti bolj očetovski, vsakič ko sva v bližini otrok (od dojenčkov naprej) se veliko ukvarja in zabava z njimi in izgleda, da mu je res lepo. Zaradi vseh teh razlogov sem zelo zmedena in se vprašam, kaj za hudiča je narobe? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|