Anonimen -> RE: Potovanje v 7. mesecu (17.12.2007 12:42:08)
|
Jaz sem bila sedaj v 30. tednu na Malti. Sicer sem vajena letenja in tud ne kompliciram, Malta je tudi članica EU... To je tvoja odločitev, sama se najbolj poznaš. Mi smo si z 3 letno hčero cele dneve ogledovali okrog, vzeli Rent a car in mi je bilo o.k.. sicer pa decembra na Malti drugega ne morš-to je čas za oglede. Kanarski imajo tudi visok nivo zdravstvenih uslug, mene edino vožnja mal ubija, ker je cca 4 debele ure letenja(pa po moje ne letiš iz SLO-se je treba verjetno še do nemčije pripeljat?. Aja, men nihče ni nič rekel, glede kakega potrdila za letalsko družbo. Leteli smo iz Avstrije, sem se kar sama odločila, da ne bo komplikacij, pa jih ni bilo. Vsak sebe najbolj pozna, jaz sem tudi v 1. nosečnosti potovala. Vendar to ni za kake ljudi, ki hočejo met vse 100% splanirano in so ultra predvidljivi. Meni je nosečnost čist normalen čas in ne kompliciram, verjetno pa bi bilo drugače, če bi imela kake težave. Edino kar me skrbi pri tebi je, da boš 1. letela... skratka -to je tvoja odločitev, jaz sem ti napisala svojo. Moraš pa vedet, da tista, ki noseča nikamor ne gre, potem tudi z dojenčkom ne bo upala, pol bo pri 2 letih še vedno otrok premajhen za par ur na letalu... pa se 3x obrneš, si star 40 let pa si še kr skoz doma.
|
|
|
|