Anonimen -> RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... (18.12.2007 7:12:16)
|
Vem da ima enake občutke kot jaz, ker sem mu priznam pisala (pričakujem napad ampak bila je moja odločitev za katero stojim), nisem zdržala in je tudi on napisal da ima malo slabe vesti in to je to. Na kavico bova šla v bližnji prihodnosti ampak po moje ne tako kmalu, saj je iz drugega okoliša, tako da upam da se bo tale kemija do takrat razblinila, kavica bo zgolj prijateljska, saj z njegove strani ni interesa za kaj več, pa tudi z moje ne, enako razmišlja kot jaz, tudi on ima doma ljudi ki jih ne želi prizadeti, tako kot jaz in to je to. Kako se bo pa izteklo pa bomo vidli takrat ko bomo na tem. Moj mož pa je krasen v vseh pogledih in mogoče zato, ker ni nobenih konfliktov med nama, niti jih nikoli ni bilo, imava urejeno družinsko življenje, se mi zdi vse skupaj dolgočasno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in tale sprememba je bila več kot dobrodošla vsaj malo me je zbrihtal ampak kam dlje pa ne bom posegala, že tile metuljčki v trebuhu so več kot dovolj.
|
|
|
|