Rjav izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tejka24 -> Rjav izcedek (6.1.2005 13:19:28)

Pozdravljene!

Dopolne me je zajela panika. Imela sem rjav izcedek. Poklicala sem mojo ginekologinjo in je rekla, da nima kaj naredit, naročila pa mi je, da moram počivat. Jutri pa grem itak k njej na pregled.

Ali se je to pojavilo tudi pri kakšni od vas? Izcedka nimam več (mogoče je bilo krivo pretirano hitenje). Sem pa v 8 tednu.

Tejka24

saba -> Rjav izcedek (6.1.2005 13:42:01)

lahko ni nič, lahko pa je tisto najhujše

tako in tako ne moraš nič narediti.

jaz ti želim vso srečo.:miska::miska::miska::miska::miska:

Vrtnica1 -> Rjav izcedek (6.1.2005 13:45:23)

Tejka, brez panike. Tudi jaz sem imela zelo močan rjavkast izcedek nekje od 6 t do 12 t, ko je kar čez noč prenehal. Enkrat sem celo zakrvavela.
Ne rečem, da je to kar tako, bodi vsekakor pozorna na karkšnekoli bolečine (boleči krči) ali svežo kri (v tem primeru takoj h G), sam rjav (nekatere pravijo "gumast") izcedek je pa kar pogost pojav in ni nujno znak za preplah.
Res pa je, da sem sama jemala Dabroston tablete in počivala, počivala in počivala. Sem bila doma na bolniški 2 meseca.
Res pa je, da je sila neprijeten tak izcedek.
Lepe misli v glavo in počivat ;).
Lp, V. :rozica:

pravljica -> Rjav izcedek (6.1.2005 13:49:35)

tudi sama sem imela 2x ta problem, tudi nekje v 6. in 8. tednu...prvič sem bila kregana od G, ker sem prišla šele drugo jutro na pregled, potem pa sem dobila ukazano, da pridem takoj, če se spet kaj podobnega pojavi...dobila sem pa dabrostron in bolniško...aja pa na UZ mi je našla še hematom, ki je čez nekaj časa izginil in je zdaj vse ok

Kety -> Rjav izcedek (6.1.2005 14:12:39)

Živjo!

Jaz sem imela včeraj UZ pa je bilo kao vse na svojem mestu, danes dopoldan ko pa sem prišla v službo sem dobila rahel rjavkast izcedek. Ful sem se prestrašila, sploh ker me skoz spodnji del trebuha boli :zmeden:!?! Ful smotane bolečine, kot neki mali krči, pol pa kot bi mi neki mehurčki potovali po sp. delu trebuha. Sploh ne vem kaj naj si mislim. Teh bolečin me je strah, ker ne vem kako močne so še normalne. Sem noseča 6t in 6 dni. Upam, da je to normalno!:zmeden:

Upam na najboljše!!!!

LP vsem, Kety

Erdbeere -> Rjav izcedek (6.1.2005 14:15:26)

Kety lahko je izcedek posledica včerajšnjega UZ..upam da je tako...ker nobeni ne privoščim najhujšega...res boli (psihično)

Kety -> Rjav izcedek (6.1.2005 14:31:40)

Hvala za tolažbo Erdbeere....upam, da je to samo od UZ,...sem pomislila tudi na to. Bolečine pa povezujem tudi z slabo prebavo in zaradi zelenjave, ki jo očitno preveč pojem :ups:!?

LP Kety

Teya -> Rjav izcedek (6.1.2005 15:51:33)

pri meni tak izcedek ni prinesel nič kaj lepega..... upam , da bo pri vama drugače!!! :miska::miska::miska:
srečno in pogumno!

urši77 -> Rjav izcedek (6.1.2005 17:07:43)

Tudi pri meni ni to pomenilo nič obetajočega, kar pa ni rečeno tudi zate.Jutri pojdi do G pa bodo vsi dvomi odpravljeni:muca:

Maša -> Rjav izcedek (6.1.2005 17:57:31)

Jaz meni se je že parkrat sedaj pojavil, G. pravi da je to normalen pojav, če pa se pojavijo še močni krči in kaj krvi pa le :kuza: k zdravniku!

lp in srečno,
Maša:nosecka:

Gina -> Rjav izcedek (6.1.2005 18:06:32)

Jaz sem zaradi enega trapastega ljubljanskega ginekologa na urgenci, ki mi je rekel, da v 8. tednu ne more nič naredit, (celo kar splav bi naredil, ker se itak nič ne dogaja s plodom in bo odmrl?!) krvavela vsak dan bolj in bolj, dokler nisem prišla do dr. Pretnarjeve, ki se je zgrozila in mi TAKOJ dala Dobraston tablete, po katerih je krvavenje nehalo. Če so krivi hormoni, krvavitev neha -tudi pri 8. tednih, sicer gre lahko zaradi pomanjkanja progesterona vse naprej, tudi, če je sicer s plodom vse v redu. Daj, raje jo kliči jutri še enkrat. Sicer sem jaz krvavela 3 nos. in vse donosila ok.
pa pa

tassa -> Rjav izcedek (6.1.2005 20:55:26)

Ja, tudi jaz imam izkušnje z rjavim izcedkom. Prav si naredila, da si poklicala g.. Pri meni je bilo isto!! Nato sem dobila tablete dobroston in bila en mesec v bolniški. Prve tedne sem res bolj poležavala nato pa sem se kar podala in premagala strah, kdaj bo spet kaj! Ti se le pomiri, kajti bolj ko boš nestrpna slabše bo.

Je pa res tudi to, da imamo vsaka svoje izkušnje. Zato le pogumno in vse bo vredu:pujs:!!!

Naj nas :angel: čuvajo!!

Tassa

tejka24 -> Rjav izcedek (7.1.2005 12:40:42)

Danes sem bila pri moji G. Pa tudi na UZ sem šla. Je vse OK. :):):)

Tejka24

Kety -> Rjav izcedek (7.1.2005 13:02:24)

Super :bravo::bravo::bravo:!

Sem vesela zate in za tvojo pikico! Meni je izcedek izginil že včeraj popoldan, no, danes zjutraj pa sem se zbudila z angino:zmeden:! Zdele grem k zdravnci in bo vse popravila!;)

LP Kety

tejka24 -> Rjav izcedek (7.1.2005 17:50:13)

Želim ti čimprejšnje okrevanje! :)

tejka24

Kety -> Rjav izcedek (7.1.2005 17:57:15)

Hvala! Žal se bom mogla pocajtat brez antibiotikov, ker mi jih ni upala dat. Samo čaji in vitamini iz sadja!!!! To bo šlo pa bolj počas....:((

LP Kety

Stran: [1]