9.nebesa(****.nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pia1 -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (6.1.2005 12:59:51)

sam tolk, da nas prestavim mal visje, mogoce boste pol mal bolj zgovorne. ;) no ja sej vem, da nimate vse tolk casa kot jest...

Anonimen -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (6.1.2005 15:33:11)

Ojla!
Kje ste vse??

Lu, sme ti napisala spodaj glede previjalne:)

Pia, nope, ne momo bit vsi za vse:) Sam kar je pa preveč je pa preveč-moja sestra je mogla zanč v 2. letniku pedagoške fakultete pr fizki računat neke kaplce-mislm, da prostornino. In ni znala (se ji ni dal niti mal mislit). To je pa obup:ups:

Grem pregledat še RR do konca...pol pa kej za šolo narest.

nita -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (6.1.2005 16:12:20)

Dan!!

Da se malo javim. VČetaj sem zabušavala (kar se RR tiče, drugače ne!!!), pa me je danes tolk žarnc pričakal, da ne vem, če bom uspela vse dans prebrat.

Ja, začela sem prat, pa likat, pa se kr ven ne vidim. Pa utrujena sem tako hitr, da je kr kej! Pa na počas sem naštelana.

Danes pa sva kupila še nekaj drobnarij, tako da mislim, da bom počasi imela vse (vsaj mislim tako!).

Ne da se mi nič pisat, grem mal brat žarnice, ko me bo pa zmankal, bom pa mal zadremala...:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

L.P. Anita

Alina -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (6.1.2005 17:41:53)

No pa, da se še jaz malo oglasim!

Prav polenila sem se s pisanjem. Vedno bolj se oklevam postelje in počivam. Pripravljeno že imam večina stvari.Počutim se prav neuporabno, brez prave energije.

Prazniki niso bili prav nič veseli. No , da malo potožim kako mi je. Mojemu dragemu je umrla od strica žena in sicer pri 42 letih. Pred dobrim letom so ji ugotovili, da ima raka na jetrih (bila je noseča 7 mesecev - prvi otrok). Naredili so ji CR in rodil se je pravi korenjak Valentin. Bila je večkrat zaporedoma operirana. Stanje se je izbolšalo čeprav nikoli ni bilo vse OK. 3 dni po miklavžu pa se je stanje poslabšalo in ni bilo več pomoči. Bila jo je sama kost in koža. V nedeljo zjutraj je zaspala brez bolečin. Ostala pa sta njen mož in Valentin star 16 mesecev.
V bistvu nam je odleglo, da se je vse to zgodilo na posvoje lep način. Vsi smo vedeli, da ji več ne moremo pomagati, sama pa bi še samo trpela. Mali Valenti trenutno ne pogreša svoje mamice, saj se zaradi bolezni nista posebej navezala en na drugega, kar pa je tudi bolje - res je še majhen in se ne zaveda dogajanja okoli njega.

Upam, da vam nise pokvarila večera.

Imejte se radi med sabo, saj bolezen ne izbira, ampak se pritihotapi kot tat.

Alina 36t in :modri:

Anonimen -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (6.1.2005 18:24:13)

Ojoj:( Žalostno. :rozica::rozica: za Valentina in očka!

Jaz sme pa zdajle uspela pregledat in popravit 7 porodnih izkušenj...smao gre tako pačsi...nekatere nimajo šumnikov, pri nekaterih so se mi naredili sumljivi znakci namesto šumnikov:)- itd. Ampak bo. Kmalu, upam;)

lp,:fis:

Lidy -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (6.1.2005 20:02:06)

No da se javim dokler se še lahko.
ne ne grem še rodit :)- , imamo rok ŠELE konec aprila.

Včeraj smo se pogovarjale o velikosti trebuha in meni se zdi da je že velik, no ne ravno pretirano ampak vseeno. Predno pa sem šla iz službe domov me kliče sodelavka in mi pove, da moj šef premišljuje da bi me dal delat v drugo trgovino, kjer ni toliko ljudi ali pa celo v pisarno za ta čas do porodniške. Ja vse lepo in prav, en :bravo: za našega šefa.
Če bi na tem ostalo, ampak to mu je svetoval nekdo, ki nas je prišel nenapovedano "čekirat" kako se odzovemo na kupce, in mu je ON TO PREDLAGAL :zmeden2: .

Jaz pa seveda v :(( in na telefon in še bolj v :(( ... Nakar je še šef znorel, ker so mi šli to govort on se pa še sploh ni odločil...
Tako da sem bila včeraj čisto :( danes pa :grrr: no sedaj sem pa že spet :)- . Samo me je tako pogrel da bi najraje grizla.

Samo kako vas bom pa potem brala in se pogovarjala z vami če pa doma nimamo neta :(( :(( :(( .

Upam da bom čim dlje lahko klepetala z vami potem pa ne vem :zmeden2: .

Sedaj pa še vsem eno :rozica: za dobro voljo in se beremo jutri

pa-pa
Lidy 25t

p.s.- smo bili danes na pregledu in smo bili ZELO pohvaljeni - redimo se še vedno ampak ne tulijo več name ;)

Špacka -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (7.1.2005 9:27:36)

Lep dan za vse, pri nas se je začel kazat sonček :bravo: sam po tleh je pa vse belo( ni sneg), tako da je kar hladno, jaz nimam pojma, ker sem še vedno v pižami, pojedla čokolino, odpravlja dragega, zdaj pa uživava z :duda: sto na uro! Jutranje urice so najine, se vse pogovoriva, zmenva, čeprav potem ni čisto tako. Ne vem zakaj ima moj :duda: tak užitek začet brcat ob 3 zjutraj in potem kar ne popusti. Ja sem ga 7 mesecev navajala, da je treba vstat ob 4 zjutraj zdaj pa imam.

Včeraj sem bla prvič v materinski šoli, sva bla kar oba, ker moj noče zamuditi nobene besede, sicer pa tako pravi, da si jaz pol stvari, ki so pomembne ne zapomnim, on pa detajle kar vsrka:)-:)-:)- mislim zakaj bi se jaz naprezala.
Blo je super :bravo: sestra Bernardka, stvari pove na preprost način, v bistvu jih tud nič preveč ne olepša, tako da te občasno kar malo stisne, ko se spomneš kaj te čaka, ampak tako smo ustvarjeni, tako je življenje.
Me je pa presenetlo, ker tako priporočajo EA, tud ginekologinja v porodnišnici je bila zelo za, v bistvi zakaj bi vas bolelo, če ni potrebno.Ja tud porodnišnico smo videl, porodno sobo, je ena not ležala glih po porodu.
Je pa EA pri nas plačliva, mislim kar velik strošek glede na to, kakšne stroške imamo že z nakupom opreme za :duda: tako da imam v sredo pregled pa se bom mal pozanimala.

Jutr grem pa naročit posteljco :bravo::bravo::bravo:
komaj čakam da potem to vse lepo pripravim, da vidim kako to izgleda, ker posteljnino sem pa že kupla, pa okrasni trak...

Toliko za zdaj, grem mal naprej brat, kaj ste napisale, mogoče se še kaj oglasim

Špacka (33t)

Dolina -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (7.1.2005 15:23:00)

Dan!

jaz sem bila ta teden prav poredna, nisem skoraj nič pisala in brala RR. Bom drug teden bolj pridna, a prou. :)-:)-

Lidy, upam, da bo tvoj šef uredil stavri kot je treba. Držim pesti. :rozica::rozica:

Midva še vedno nimava nič za najinega sončka. Niti ogledano. Zdej sem pa že mal jezna na mojga. :hudicek: Skoz dela, ni časa za trgovine, po desetem, ko bo plača.... Uf, drug teden grem sama, pa če mu je prou al pa ne!
Moja bebika je pa že do reber zrastla :)-:)- me tko "fino" brca :sloncek::sloncek:, da kr skačem po kavču. Drugač sva pa še kr v redu, neki me spet glivice napadajo :grrr:, pa mal nizek hemoglobin imam...

Zdej grem pa kosilo kuhat, sm že mal lačna.

:nosecka: in ne-:nosecka: lep vikend in uživajte (čeprav nam je sonček pobegnil :().

Lp, Dolina 32t

Stran: [1]