Špacka -> 9.nebesa(****.nadaljevanje) (7.1.2005 9:27:36)
|
Lep dan za vse, pri nas se je začel kazat sonček :bravo: sam po tleh je pa vse belo( ni sneg), tako da je kar hladno, jaz nimam pojma, ker sem še vedno v pižami, pojedla čokolino, odpravlja dragega, zdaj pa uživava z :duda: sto na uro! Jutranje urice so najine, se vse pogovoriva, zmenva, čeprav potem ni čisto tako. Ne vem zakaj ima moj :duda: tak užitek začet brcat ob 3 zjutraj in potem kar ne popusti. Ja sem ga 7 mesecev navajala, da je treba vstat ob 4 zjutraj zdaj pa imam. Včeraj sem bla prvič v materinski šoli, sva bla kar oba, ker moj noče zamuditi nobene besede, sicer pa tako pravi, da si jaz pol stvari, ki so pomembne ne zapomnim, on pa detajle kar vsrka:)-:)-:)- mislim zakaj bi se jaz naprezala. Blo je super :bravo: sestra Bernardka, stvari pove na preprost način, v bistvu jih tud nič preveč ne olepša, tako da te občasno kar malo stisne, ko se spomneš kaj te čaka, ampak tako smo ustvarjeni, tako je življenje. Me je pa presenetlo, ker tako priporočajo EA, tud ginekologinja v porodnišnici je bila zelo za, v bistvi zakaj bi vas bolelo, če ni potrebno.Ja tud porodnišnico smo videl, porodno sobo, je ena not ležala glih po porodu. Je pa EA pri nas plačliva, mislim kar velik strošek glede na to, kakšne stroške imamo že z nakupom opreme za :duda: tako da imam v sredo pregled pa se bom mal pozanimala. Jutr grem pa naročit posteljco :bravo::bravo::bravo: komaj čakam da potem to vse lepo pripravim, da vidim kako to izgleda, ker posteljnino sem pa že kupla, pa okrasni trak... Toliko za zdaj, grem mal naprej brat, kaj ste napisale, mogoče se še kaj oglasim Špacka (33t)
|
|
|
|