Fotografiranje poroke (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

pikecpokec -> Fotografiranje poroke (15.12.2007 19:29:39)

Malo zbiram različne ponudbe od fotografov, pa me zanima, če mi lahko katera priporoči kakšnega vredu fotografa za poroko, ki ne bi bil predrag. Pa da potem ne bi naredil kičastih slik. Aja, zanima me pa za Celje ali Sevnico ali nekje na tej relaciji.
Hvala!

pikecpokec -> RE: Fotografiranje poroke (15.12.2007 21:08:47)

Hvala. Povej mi prosim koliko stane in kaj konkretno bosta slikala pri tebi? Od kod pa sta?

Bubamaraa -> RE: Fotografiranje poroke (15.12.2007 22:07:36)

prihajata iz Koroške... pri nama bo tako zgledalo, da bo en fotograf z menoj, drugi z mojim Sašotom.. in skratka od frizerja, kozmetičarke, oblačevanja pri meni to bo z menoj moj vse poslikal.... tisti ki bo z mojim bo slikal kako se po prirpavljal, ko bo šel po šopek...potem je fotografiranje celotnega civilnega obreda ... po obredu eno uro foto shooting z nama .... potem gresta z nami do gostišča in fotografirata vse do razreza torte....

skratka jaz jima resnično zaupam in mislim, da je poročni album edina stvar pri kateri ne bom šparala, ker bo čez mnogo let tudi edin spomin na ta dan! Zato pa hočem imeti to narejeno kot je treba....

vse skupi naju bo pa prišlo cca. 650€

v tej ceni je vključeno:

-avtorski honorar
-kilometrina (ker če je več kot 50km iz domačega kraja imata neke potne stroške)
-fotoalbum s fotografijami
-dve foto knjigi kot darilo za najini poročni priči
-mislim da trije dvd-ji na kateri se predvajajo slike s glasbeno spremeljavo

Anonimen -> RE: Fotografiranje poroke (15.12.2007 23:44:49)

Jaz ti lahko priporočim svojega fotografa. Dela fenomenalne fotke, nič kičaste, pa tudi drag ni. Je sicer iz LJ, ampak vem, da gre kamorkoli po Sloveniji. Tudi zame se je v Brežice zapeljal, ti boš pa še bližje imela. Ti pošljem kontakt na ZS.

lunca77 -> RE: Fotografiranje poroke (16.12.2007 9:11:52)

Če te zanima jaz poznam enega sicer profesionalnega fotografa, ki se ukvarja z reportažno fotografijo, ampak dela tudi poročne fotografije -malo drugače. Javi mi na ZS če bi rada več podatkov.

najina pikica* -> RE: Fotografiranje poroke (29.12.2007 7:05:40)

ja ras je ženska dela fenomenalne fotke.....

saraja -> RE: Fotografiranje poroke (1.1.2008 20:28:48)

A ima kak link?

najina pikica* -> RE: Fotografiranje poroke (5.1.2008 7:29:23)

ej mislm da ne!?se pa zmeniš z njo po telefonu in ti na tvoj email pošlje svoje dosedanje poročne slike...

Flavia_ -> RE: Fotografiranje poroke (30.5.2010 11:16:57)

Informacije si prosim izmenjujte preko ZS, saj je oglaševanje na RR prepovedano.

Hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

StrawberrY -> RE: Fotografiranje poroke (30.5.2010 15:26:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR

Informacije si prosim izmenjujte preko ZS, saj je oglaševanje na RR prepovedano.

Hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Vau, kakšna ažurnost.[sm=smiley36.gif] Ste se po treh letih prebudili [sm=jezicek.gif]!

Stran: [1]