Anonimen
|
njegova babica je v bolnici.. skoraj že en dober teden! V sredo ko sem prišla iz mojega študijskega mesta. sva se prvo namenila skupaj v bolnišnico, kar sem tudi načrtovala začetek, tedna da jo moram obvezno obiskat. Danes sem pa lepo vstala zjutro, pa počistili celo hišo moji babici, saj je že v letih in 1x mesečno ji jaz do potakosti sčistim hišo... Jutri pa sem rekla da grem k maši, da nomalo zmolim za njegovo babico. Zjutro ko sva se slišila, mi je omenil da popoldne gre obiskat babico in seveda me okol 11 ure še enkrat pokliče, pa mi reče če bi šla z njim. Sem rekla da ni problem, ampak naj se najprej pozanima če gre še njegova sestra in njen fant, oz. še kdo, saj z nekaterimi nisva v dobirh odnosih in raje grem da sva sama saj se tako lažje pogovarjam z njegovo babico, to sem mu tudi povedala. Nato me kliče čez dve uri pa mi reče da je že napoti v bolnico, pa sloh mi ni nič poklical in se pozanimal če je šel še kdo drug... Začel se je pizdit name da sem živ egoist, da znam skrbet samo zase. Da če bi šlo za mojo družino da bi moral on takoj pridit in bla bla bla... Pa sem mu lepo povedla, da mam več od tega, če grem k njegovi babici, da sem sama, da se lažje pogovarjava, saj sm v sredo opazila, da ni tako sporščena, če so še nekateri v njeni bližni. AMpak tega ni hotel slišati, da živim samo od načrtov, da znam poskrbeti samo zase... pa sem rekla, da bova šla obiskat jo pa jutri zjutraj ko sigurno ne bo nobenega... Ne, ni prenehal... naj se dam v red, ker mi bo še žal in bla bla bla... Mene tako zaboli, ko me fant skritizira, pa za stvari, ki sploh ne vem kaj sem naredila narobe... Tako sem jokala, ker me to boli, ker bolj kot sem dobra bolj sem oslici podobna Sedaj sem se začela spraševat, če si res vse to zaslužim, da se dopustim, da me tako skritizira, da sem egoist. Pa tako lepo poskrbim zanj, mogoče res mi zmankuje časa in si večkrat naredim načrte za naprej, odkar mam veliko dela... Sej vas ne sprašujem po ne vem kakšnem nasvetu, ampak sem se morala izpovedat...
|