Polonca s piko -> RE: novoletna darila (17.12.2007 13:42:00)
|
Evo, jst pa ne bom dala erotičnega predloga (napisala si vsak predlog je dobrodošel). Moj je ful zmrznjen in ker (za spremembo od večine descov) nosi pižamo, sem mu kupila debelo pižamo in sem dala vštikat na zgornji del: (recimo da je Mitja, pa ni :) ) Mitja aja, tamal mu nagaja. (Pol si nej pa sam predstavlja, kdo je mišljen pod "tamal" - tisti, ki pride čez nekaj dni, al un s katerim živi že cel življenje). Druge ideje za napis so ble še: "Jst bi tud joško", "Angel ko me obleče, hudiček, ko me sleče" (Ta je troumna-lahko misli sebe, mene al pa pižamo). pa še druge ideje. Ni ravno seksualni pripomoček, je pa simpatična ideja, morte priznat! Kar se pa tiče takih pripomočkov, mam pa občutek, da so narejeni za ženske :) Pomoje je decu najbol, da čist naravnega namoči v čist naravno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ena sošolka je pa mela neko perje z ročajem, ki ga je pol "namočila" v eno škatlico z enmu okusnmu prahom (kot pezz bonbončki) in pol ga je z unim perjem po telesu... pol je pa un prah polizala. To pa zna bit tud njemu všeč ja...
|
|
|
|