polma -> RE: želim dojenčka, a me je strah... (15.12.2007 13:01:38)
|
Jaz sem prvič rodila pri 24ih, totalen antitalent za otroke! In sem jokala obe noči v porodnišnici od spoznanja, da VSE obvladam. Neverjetno, vse mi je bilo jasno, znala sem prijet, previt otroka, pa ne samo to- razumela sem ga, kaj hoče! Kot bi med nama nastala neka skrivna komunikacija, brez besed, kot bi se midva pogovarjala! Res, ne moreš verjet, ampak mislim da zelo dobro skrbim za svojo 10letnico. In dale sva skozi marsikaj! Zaupat si moraš!!! Kar se pa tiče pomoči družine, ki praviš da je nimaš-res je, da so meni pomagali-ni blo treba takoj v vrtec, ampak ne morem ti opisat kolikokrat so mi šli pa na jetra, ko so stalno hoteli se družit s tamalo. Jebenti, ko da nisem jaz sama svoj človek! Ko da sem tamalo samo rodila, da se bojo drugi z njo zabavali-tak da-imeti družino ob sebi je velikokrat tudi obremenjujoče, čeprav so babice in dedki neprecenljivi, to je res!! Res, samo zaupati si moraš-ker, kdaj je pravi čas za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], se sprašuješ? Pravzaprav VEDNO! VERJEMI!!!
|
|
|
|