|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 10:49:40   
JEŠA
Punce lep pozdrav.

Rabim vaš nasvet. V decembru sem začela 1. ciklus clomifena. Hkrati sem imela opazovanje UZ, ker se mi ovulacija ni sprožla sem 24.12. prejela inekcijo za sprožitev.
28.12. sem bila ponovno na UZ in G mi je povedal, da sem imela O iz obeh jajčnikov.

Že po enem tednu sem opazila čudne spremembe. Joške me ful bolijo (vendar so me tudi pred M), in ne morem imeti zapete hlače, ali pa oblečene najlonke,....
Ponavadi pred M:hudicek:, me je ful špikalo v trebuhu, sedaj pa malček po parkrat na dan, med spolnimi odnosi pa nič, ponavadi pa sploh nisem mogla jih imet.

Jutri bo 14 dni od kar sem dobila inekcijo (teoretično mi je povadal G, da O nastopi po 12 urah).

Je možno, da sem :nosecka:, kaj se bi že pokazalo kaj, če bi jutri naredila test????

Punce pomagajte mi z vašimi nasveti,

Hvala,...

LP Ješa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 10:57:18   
lelaval
:)

Glede na znake, ki jih opisuješ, bi lahko bilo možno, da si :nosecka: (vprašanje je samo še glede :hudicek:)
Po moje sodeč bi jo takorekoč že mogla dobit. (Upam, da je tisti dan že mimo), če ne, pa počakaj da bi mogla prit in če je ne bo kakšna 2 dni, pa naredi test.
In ne pozabi sporočit rezultata. držim pesti.:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

LP

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 11:03:41   
JEŠA
Lelaval upam, da sem res :nosecka:, ampak, dokler ne vidiš :modri::modri:, ali pa dva ++, ne verjameš.

:hudicek: imam malo bolj neredno, od 30-36 dni zadnje parkrat sem dobila 7 v mesecu,....

Včeraj sem kupila 2 testa, enega bolj poceni in CB, premišljujem, če bi nareila jutri enega na 32 dan in CD čez en teden.

Koliko časa po vgnezditvi ti lahko že pokaže rezultat? In kdaj pride do nje?

LP Ješa

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 11:10:05   
cmokec
Ješa, jaz ti ne vem drugega povedat, kot da so to lahko tudi prvi znaki nosečnosti.

V upanju, da kmalu pišeš pozitiven rezultat testa, te lepo pozdravljam in ti pošiljam :angel::angel::angel::angel::angel: za uresničitev želje.

(kolk sem uradno napisala, se vid, da sem v službi) :)-:)-
cmokec

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 11:16:23   
enci
Draga JEŠA,
mislim, da bi ti lahko skoraj ze cestitala ...
Sama sem bila tudi privi mesec na Klomifenu in 12. dan sem dobila inekcijo ter v roku 12 ur imela O. Natanko 14. dan po O pa je nastopila M:hudicek:. Tako da, ce je teh 14 dni po O že mimo, potem kar hitro naredi test in sporoci nam veselo novico!!!
Drzim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 11:31:11   
JEŠA
Joj Enci mi je žal zate, vem kako je če si želiš in ni,...........

Jutri je 14 dan. Malček se bojim, da bom spet razočarana.

Ma kaj misliš, da bi jutri lahko že pokazalo??

Upam, da imaš prav............

JEša

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 12:24:24   
enci
Ce si potem bi ti CB zagotovo pokazal!!!!!
Bom drzala pesti!!!!
JAz sem bila na dan M totalno na tleh, vendar sem sedaj ze OK ....
A ja pa se to, a inekcijo so ti dali v bolnici? A ves kolicinsko koliko?
Meni so prejsnjic dali 2 ampuli 5000 E namesto 1, ker je bilo tako grdo na receptu napisano, da so mislili, da pise 2 je pa pisalo 1. :ups:
Tokrat dobim eno, ampak upam, da bo vseeno delovalo! Je pa pri meni bila O samo iz desnega jajcnika, levi ni reagiral :(
Lp

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 12:51:59   
JEŠA
Enci,

Meni so dali, če se ne moti le 1. Ma komu hodiš že ti v Izolo?.

Meni so dali inekcijo 21. dan. Sedaj sem že malo živčna. V glavnem v denarnici imam že napotnico za UZ, v primeru, da pride :hudicek: in bom morala spet jemat klomifen.

Sedaj me pika v trebuhu, upam, le da ni :hudicek:

Lp Ješa

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 13:11:10   
manja11
Ješa,

jaz se jemala Klomifen in dobila Ovitrelle inj., menstruacijo sem dobila 31. dan, kasneje kot navadno, da ne govorim, da mi je bilo celo slabo, špikanje v trebuhu, boleče bradavice itd. Ampak pri meni je prišla:hudicek:, žal. No pa naslednjič ponovno. Lahko pa je pri tebi čisto drugače.

Lp in vso srečo:angel:

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 13:13:04   
lelaval

Upam, da tisto pikanje ni :hudicek:, kajti res ti želim, da bi se ti pokazale :modri: Zdaj pač počakaj vsaj do jutri, da vidiš, če te bo obiskala:hudicek:, če ne pa lahko že delaš test. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

LP

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 13:13:54   
enci
Dej nehaj JEŠA ... to te špika tvoja pikica, ki se postavlja na svoje mesto, dej!!! Kaka M , dej nehaj!!!
Jaz sem v amb. za neplodnost pri Ravnikarju in mi je ful v redu, ceprav s prva nisem hotel aslisati zanj ... ampak sedaj pa sem res vesela, da sem pri njemu, ker se stvari vsaj premikjo nekam!!!!!
Pri meni je sicer Klomifen lepo prijel in deloval, tako da imam sedaj isto terapijo kot prejsnji mesec 5-9 dan Klomifen (2tabl), potem pa 12.dan inekcijo in potem hitro :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, potem pa med 22. in 26. dnem UZ, da vidijo ali je O bila in potem prvi torek ponovno posvet v amb. za neplodnost. Ej tako sem opisala, kot da bo to takoj ... mogoce se bo pa res ta mesec hitreje obrnil naokoli!!!
Daj pridi na srecanje v Supernovo jutri!!! Poglej na forum srecanja pod "srecanje v januarju v supernovi" .. da bomo malo pocvekali v zivo!!!!!
Ce je pa jutri 14.dan ti priporocam da jutri zjutraj naredis test, oz. ce si meris BT ce bo jutri se vedno okoli 37 potem kar naredi test!!!
Jaz sem ze po padcu BT videla, da bo M in sem prisparala nekaj dinarckov!!;););)
lp

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 14:00:34   
JEŠA
Joj, da bi tvoje besede prišle v božja ušesa,...

Jutri naredim test, če bo bom vriskala, če ne pa upala, da je še prezgodaj.

Jaz sem pri Lovšinju ma vidim, da delata podobno, no jaz sem imela 4 UZ, 3x prej in enega po inekciji.

Bom držala pesti za vse nas :miska::miska::miska::miska::metulj::metulj::metulj::metulj:

Ob kateri uri ste jutri v Super novi*?? Jaz bom verjetno bolj težko prišla, ma drugič zagotovo, saj sem iz Kopra.

Enci, hvala ti.

Ješa

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nasvet - nosečnost?
6.1.2005 14:58:20   
enci
V Supernovi ob 18:00.
Probaj pridet, ce ne ti pa zagotovo sporocim, ko bo nslednje!!!
Jaz sem bila malo razocarana, ker sem upala na kak UZ pred inekcijo,pa nic ... sedaj drugi ciklus pa tocno vem, kdaj bo kaj in mi je malce lazje!
Lp

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?