DeVilla -> 6 mesečniki (6.1.2005 20:59:20)
|
Naša Brina Julija je bila 26.12. stara pol leta. Prekotali se iz trebuha na hrbet, obratno ji zaenkrat ne uspeva najbolj a vneto vadi. Kar zagrabi nese v usta, potipa vsako zanimivo stvar, s prstki previdno drsi po različnih površinah. Zadnji teden se močno slini, vendar zaenkrat še nismo zatipali zametkov zobkov. Sedi samo ob podpori blazin, pa še to ne dolgo. Je zelo velik firbec in takoj pogleda v smeri hrupa. Ko je lačna vpije "amamamam", včasih ji uspe tudi kakšna " mama". Obožuje krompir, korenje, cvetačo, jabolko in banane. Ko imamo kosilo, mora tudi ona obvezno sedeti pri meni na kolenu, da naju kontrolira. Pri tem seveda obvezno pometa z rokami po mizi. :)- Je zelo dobrovoljna punčka, veliko se smeje in se ne boji ljudi. Velikokrat se sama zamoti z igro, vsake toliko časa pogleda kje sem jaz in če me vidi, se igra naprej. Že en mesec spimo celo noč, od 20-6h. Takrat jo previjem in nahranim, potem pa še malo pospiva do 9h. Mogoče se tole bere cukrasto, vendar to ni bil moj namen. Seveda imamo tudi slabe dni, a jih hitro previharimo. Moja hčerka je moj sonček in imam jo rada. :love:
|
|
|
|