|
RE: spet noseca, pomagajte 17.12.2007 17:20:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Seveda, naj se odloči po svoje. Itak. Ampak zakaj je na forumih dobrodošlo le mnenje nakaterih. Zgoraj mi je anonimna napisala nekaj o psihiranju, pa dušah... (lepo je biti anonimen).. Ne razumem več tega, da je težko napisat besede, da jih nebi razumele kot nekakšen napad, psihiranje. Zelo občutljive ste na kontra mnenje. Kar se dojenja tiče; zgolj moja izkušnja. In mislim nasprotno. A zato ne kritizitram mnenja drugih. Sem pač na bregu drugače razmišljajočih. In poglabljam se v duhovni svet, ker bi si rada razložila izkušnje, ki sem jih imela. In zato ti nekdo napiše, da psihiraš. Koga? Branje komentarjev je odločitev posameznika. Splav... zajeb... tema. Napisala sem, da je odvisno od situacije in da sem za in proti. O tem ne moreš razmišljati le strogo naravnost. Pa sem spet v predalu: za splav In ja, imeti otroka ali ga splaviti... odločitev vsake ženske zase. In se vam opravičujem za mnenje, saj se moram res zamisliti nad seboj, ker očitno mislim narobe. Bom prebirala še naprej vaša cenjena mnenja (anonimna, na obeh forumih), da se naučim pravilno misliti. In ja, ne bom več komentirala na podobne teme, da ne bom preobčutljivih psihirala s svojim mnenjem. Razen, če doživim kakšno razsvetljenje v tem času ... TamaraJ, ne pusti se motiti, sploh pa ne nasedaj eni Anonimni (uh, kako je "pogumna", še podpisat z nickom si ne upa - jaz ignoriram takale mnenja) in njihovim foram, ki niso vredne piškavega oreha in ene sekunde tvojega razmisleka. Ti si pač drugačna, imaš svoje mnenje, ga primerno utemeljiš in vedno stojiš za njim . Všeč mi je tudi, da najdeš lepo in spodbudno besedo - negativnosti in nekih anonimnih "pametnjakovičev" je na tem svetu še preveč. Sicer pa se tudi meni zdi, da je punci, ki je odprla tole temo poslana od zgoraj, sploh če je imela v prvo težave z zanositvijo.
|
|
|