|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče prsi
6.1.2005 9:07:11   
martita
Drage moje,

zadnje dva dni opažam nekaj, kar pri meni ni ravno navada. O dnevi so mimo, mene pa na otip bolijo prsi, nekako tako kot pred :hudicek: (pa še takrat me ne vedno).

Kaj mislite? :zmeden:

LP,
martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleče prsi
6.1.2005 9:19:18   
žužu
iz mojih izkušenj ti lahko povem, da mene vsak mesec, odkar delamo na pikici. pri meni je samo psiha, oz. to, da sem bolj pozorna.
zanesljiv znak pa je žal res največkrat izostanek :hudicek:
vseeno pa držim pesti zate. naj ti uspe:modri::roza:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleče prsi
6.1.2005 9:24:36   
baguSka
Oj!:)
Tud pr men boleče prsi niso običajne.. A se mi zdej že drugič dogaja, da me bolijo in to nekaj dni po O dnevih. Ne vem zakaj. Lahko je več razlogou in pr vsaki so drugačni. Tko da jst se na to nč ne oziram. Prešnji mesc so me tud noro bolele pa ni blo nč razn M.:hudicek:
Lahko je, lahko ni.. Glede prsi ne moremo vedt sigurno!:(

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleče prsi
6.1.2005 10:34:30   
Še ena T
Bolj občutljive prsi po O do M so nekaj povsem običajnega, tudi tiste, ki jih nič ne boli, občutijo, da so mogoče samo malo bolj napete. Tako, da to ni ravno zanesljiv pokazatelj.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   boleče prsi
6.1.2005 10:52:28   
lelaval

Počakaj, dokler bi mogla dobit :hudicek:. In, če je še nekaj dni ne bo, potem naredi test. Želimti, da se ti prikažeta:modri:
Sicer pa so mene prsi začele boleti kak teden po tem, ko nisem dobila:hudicek:.
Kar pa te prej bolijo, pa mislim, da je povezano z :hudicek:

Upaj na njaboljše.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   boleče prsi
6.1.2005 11:01:44   
martita
hmmmm....do :hudicek: je še kakih 12 dni, tako da se mi zdi vseeno mal zgodaj.....

se bom trudila čimmanj razmišljati o tem! :)- :)- :)-

martita :muca:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?