računalniški programi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

1vrtnica -> računalniški programi (14.12.2007 21:42:01)

Ko sem kupila računalnik, so mi v trgovini naložili vse programe. Zdaj pa mi jih je sin nekaj zbrisal, tako da ne morem odpirat mailov (Microsoft Power point),.. Zbrisan je Microsoft office,.. Kje ga dobim?

sandra113 -> RE: računalniški programi (14.12.2007 21:48:17)

Na blink.si si dol potegneš microsoft office.

Anonimen -> RE: računalniški programi (15.12.2007 12:36:20)

IZVIRNO SPOROČILO: 1vrtnica

Ko sem kupila računalnik, so mi v trgovini naložili vse programe. Zdaj pa mi jih je sin nekaj zbrisal, tako da ne morem odpirat mailov (Microsoft Power point),.. Zbrisan je Microsoft office,.. Kje ga dobim?

Ko si kupila računalnik bi morala za vse, kar je bilo naloženo, dobiti zraven tudi CD. A za Windowse so ti pa dali CD? Ker Windows in Office sta plačljiva in ne gre kar tako inštalirat vse povprek.
Praviš, da ne moreš odpirat mailov, zraven pa si napisala PowerPoint[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj, a samo PP v mailih ne moreš gledat ali tu zraven paše tudi Word, Excel, ...
No, če res nimaš Offica, bi ga seveda morala kupit. Da se ga sicer tudi dobit zastonj na netu. Koliko so varne te verzije, ne vem. Mislim, da se da brez problema naložit tudi od kakšnega soseda.
Lahko pa si naložiš tudi Open Office, ki je povsem zastonj in je v 90% podoben MS Officu.

Stran: [1]