|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko in kako posredovati pri prepirih s...
30.12.2007 9:28:22   
caillou
Ja, pri nas je točno to. Sovražnik sem na koncu jaz ali pa očka.

Starejši enostavno rečem, da bi bila že lahko malo bolj pametna in probala konflikt drugače rešit, kot pa z mahanjem in dretjem, malemu pa rečem, da enostavno fant ni noben taprav fant, če takole udriha po punci. Enostavno me niti ne zanima kdo je sploh začel, ker sta na koncu itak kriva oba. Punca, ki izziva in fant, ki preizkuša svoje pesti.
Ponavadi na koncu jaz izpadem tagrda, ker morata nemudoma pospravit celo sobo in igre je konec do nadaljnega.
Načeloma pa se imata zelo rada.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Koliko in kako posredovati pri prepirih s...
2.1.2008 15:16:52   
Pia73
Ja, zelo zanimivo vprašanje.

Moja dva sta razlike skoraj 5 let. In trenutno sta stara 7 let in 2 meseca ter 2,5 leti. torej oba že razumeta kaj se sme in kaj ne. Tole o skupnem sovražniku je zanimiva ideja, čeprav se je jaz ne poslužujem oz. ne v takem smislu. Včasih odreagiram tako ampak ne v tem smislu ampak ker se mi zdi to pravilno na dano situacijo. Sicer pa rešujemo probleme od primera do primera. Pri nas je tamal živ user posted image  ček in je treba biti realen, da ni vedno večji kriv. Pa vedno mi je šlo na živce, da so vse večji otroci krivi. Ampak! Moram povedat, da je tavečji kaj hitro skužil, da se da resnico malo prikrojiti, da je kriv tamal,... Tamal je itak navajen kreganja, ker itak kar naprej nekaj narobe počne,.. In zadnjič jih sredi situacije za katero sem čutila, da se bo razvila v prepir začnem neopazno opazovati,... Pobudnik je bil starejši, Ko je zadeva prišla tako daleč, da sem bila primorana ukrepat je seveda tavečji trdil, da ni kriv. Sem mu lepo povedala, da sem vse videla in da ni lepo kar je naredil. In, da glede na to, da sam prizna, da ni kriv, če dejansko česa ne ušpiči ni lepo, da je lagal. Upam ,da ga je to izučilo. Čeprav vem, da se vsak pač skuša izmuzniti po najboljših močeh.

Nekega pravila torej pri nas ni. Ukrepamo kakor se nam v danem trenutku zdi najbolje. Seveda pa vedno najprej pustimo, da poskusita spor rešiti sama.  Pa menim, da se pri teh zadevah ne moreš držati nekega univerzalnega recepta.

Ja, ja,...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.