|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solidarnostna pomoč
14.12.2007 20:51:28   
Anonimen
Saj ne vem če sprašujem na pravem mestu. Ampak punce,ki ste imele rizično nosečnost in zaradi teda dolgo bolniško mi boste znale pomagati.

Po 3 mesecih bolniške,sem dobila preko sindikata solidarnostno pomoč. Zdaj sem na bolniški že večkot 6 mesecev (vse skupaj bom na bolniški  nekaj več kot 7 mes) - jo bom dovila še enkrat? Nekje sem brala da le enkrat v koledarskem letu. Meni bolniška poteče v začetku januarja 2008. To je že novo koledarsko letouser posted image  ? Najlepša hvala za vaša mnenja in izkušnje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: solidarnostna pomoč
14.12.2007 20:54:05   
max81
solidarno pomoč dobiš samo enkrat, jest sem bila v prviuser posted image  tudi v bolniški že  od samega začetka in sem jo dobila enkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 22:26:33   
mojčca
Kot je napisala max81, pomoč se dobi samo enkrat. No, pri naslednji user posted image , pa če boš ponovno na bolniški pa ponovi vajo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2007 10:25:21   
binči

Punce o kakšni solidarni pomoči govorite, jaz sem na bolniški že 6 mesecev pa nisem nič dobila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2007 10:41:41   
urssyy
Binči tudi meni ni firma nič dala, je pa odvisno od firme ali ti da ali ne ? Pojdi se pozanimat na podjetje.

Jaz žal nisem nič dobila.

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2007 13:19:06   
Firbec
Sama delam v šolstvu in sem jo dobila. Sem pa za svakinjo, ki je tudi user posted image  na bolniški, vprašala strokovnjake in dobila tale odgovor. Upam, da bo vsaj malo v pomoč.
Strokovnjak odgovarja \ Plače in drugi prejemki
Enkratno nadomestilo za bolniško
Objavljeno: 18.10.2007 @ 18:31
Spoštovani!

Slišala sem, da ti v primeru daljše bolniške od treh mescev pripada enkratno nadomestilo v višini ene plače (poleg bolniškega nadomestila), ali to res drži? Kako in kje to uveljavljam? Delam v zavarovalništvu. Bi se kje v Uradnem listu dalo o tem prebrati? Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Dober dan.

Zakon tega ne predpisuje kot zakonsko pravico delavca, ampak le kot možnost. Davčni predpisi omogočajo, da podjetje izplača solidarnostno pomoč. Postavljena je zgornja meja. Zakon take pomoči podjetju ne predpisuje, ona je odvisna od morebitnih določil kolektivne pogodbe, splošnih aktov podjetja, ali posebnega sklepa podjetja. Zato predlagam, da se o pomoči pozanimate v podjetju.

Lepo vas pozdravljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?