tiskanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

marcela -> tiskanje (14.12.2007 19:22:19)

Sin je kraljeval na računalniku in predvidevam, da je na tiskalniku lexmark zamešal neke nastavitve, saj je priznal, da je prestavljal, sedaj pa je tiskanje ful megleno, zabrisano, skratka ful nekvalitetno, komaj se kaj vidi. Jaz priznam, da nima pojma kako je bilo prej nastavljeno azto ne znam popravit, je bilo že menda tovarniško nastavljeno. A mi zna kdo pomagat? pa ravno danes se ej to zgodilo, ko ga nujno rabim, moža pa do božiča ne bo domov.
Hvala že v naprej!

Anonimen -> RE: tiskanje (14.12.2007 19:26:50)

A pa bi znal povedat KAJ je naredil, vsaj kak namig.
Mogoče bi bilo treba le nastavit nazaj na normalno tiskanje in ne na economy. Žal nimam Lexmarka ampak HP-ja, tko da ne vem, kje bi to bilo.
Pojdi na Tiskalniki in faksi, tam na tiskalniku naredi desni klik/Lastnosti (properties), potem pa malo preglej, če ti je kaj logično.

MARTINŠČICA -> RE: tiskanje (14.12.2007 20:00:55)

Povrni tovarniško nastavitev.

marcela -> RE: tiskanje (14.12.2007 20:01:58)

je htel nekaj povečat in nato skopirat pa je zmedo na nastavitvah nardil. Najino pisanje je v rdeči barvi in normalno razločno, objave so v črni in skoraj ne razločne. Naslovnica mame  pa je bolj blede barve.  pa še enkaj dela sem prej pozabila napista vse liste ki jih daš v printer potegne skozi, zgornjrga pa natisen. Ne vem, če je v redu kljukica pred collate copies. pa pri setup paper je na plain in a4. Ne vem a je to o.k?

marcela -> RE: tiskanje (14.12.2007 20:04:56)

Kako pa povrnem tovarniško nastavitev? Se opravičujem, ampak sem blond.

Anonimen -> RE: tiskanje (15.12.2007 12:47:21)

IZVIRNO SPOROČILO: marcela

je htel nekaj povečat in nato skopirat pa je zmedo na nastavitvah nardil. Najino pisanje je v rdeči barvi in normalno razločno, objave so v črni in skoraj ne razločne. Naslovnica mame  pa je bolj blede barve.  pa še enkaj dela sem prej pozabila napista vse liste ki jih daš v printer potegne skozi, zgornjrga pa natisen. Ne vem, če je v redu kljukica pred collate copies. pa pri setup paper je na plain in a4. Ne vem a je to o.k?

To mi zgleda OK. A, da bi ti črne barve zmanjkalo, pa ni možno? A bi znala naredit Printscreen okenčka za printanje?

marcela -> RE: tiskanje (15.12.2007 16:08:31)

Ne črne barve ni zamnkalo, ker predno začne pokaže koliko je v  kartušah, v črni kartusi je še več kot polovico barve. Joj ne to pa ne znam nardit. Kako se pa to naredi?

Anonimen -> RE: tiskanje (15.12.2007 16:43:37)

Printscreen se naredi tako, da pritisneš na tipkovnici tipko Print Screen.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Potem pa greš npr. v Word, Slikarja... in izbereš Prilepi. Sliko shraniš.
Potem preko www.shrani.si preneseš na net.
Npr. takole:
[img]http://shrani.si/t/3h/Mv/1KbQUrwe/slika.jpg[/img]

P.S. Jaz sem jo obdelala še v Photoshopu, da je manjša.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]