Pustna maska metulj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> Pustna maska metulj (5.1.2005 23:19:47)

Smo se pogovarjale na Dojenček in otrok glede pustnih mas. No, in sem pomislila, da bi teja lahko bila metuljček. Krila in tipalke vem kako naredit. Ima katera kakšno idejo, kako naredit oblekco. So kje na interntetu kakpne slike kako nareit kostum?

LP,
Mojca
:rozica:

Jančika_ -> Pustna maska metulj (5.1.2005 23:26:19)

Ko sem jaz bila metulj (hehe, se sliši ko kak domišljiski spis), mi je mami (al nekdo:zmeden: ) naštrikala tak oprijet kombinezon. Nimam pojma o štrikanju, vem samo, da je bilo rebrasto. V glavnem, bilo je kot en oprijet pajac. Mislim, da nimam tu albumov, drugače bi lahko sliko poskenirala...če je fejst sila, lahk grem iskat.

:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

Teni_ -> Pustna maska metulj (5.1.2005 23:28:03)

No, saj jaz ne znam ne štrikat, ne šivat. No, kakšno malenkost bi že zašila. Če je kaj preprostega. No, take sile pa res ni, da bi zdaj rogovilila po stanovnaju in slike iskala. ;)

LP,
Mojca:rozica:

Jančika_ -> Pustna maska metulj (5.1.2005 23:30:59)

Sem šla gledat, pa nimam tistega albuma, je pri starših. Kaj pa če ji kupiš enega takega pajaca enobarvnega, oprijetega? Kako pižamico?

Teni_ -> Pustna maska metulj (5.1.2005 23:40:22)

Ja, saj bom šla pogledat malo okoli, mogoče pa bom kje dobila kak tak kostum. Hvala.

LP,

india -> Pustna maska metulj (6.1.2005 8:42:34)

Mojca,lani so jih imeli v 199 sit, stali so cca 2500.
Mislim,da jih bodo imeli letos spet!:miska:

Teni_ -> Pustna maska metulj (6.1.2005 9:43:29)

O, super. Bom malo pogledala okoli, sicer pa dobim tako ali tako reklamo, pa bom noter vidla. Hvala.

LP,

*HONEY* -> Pustna maska metulj (6.1.2005 11:27:21)

Tudi Nike bo metuljčica...sicer še ne vemo kako izpeljat problem s kostumom, ampak metuljčica bo,ker obožuje metuljčke.

LP

Anonimen -> Pustna maska metulj (6.1.2005 12:43:21)

A je katera že kdaj videla kostum Mojstra Miha?

Lunca1 -> Pustna maska metulj (6.1.2005 12:57:33)

Kaj pa če bi jo oblekla kar v enobarvnega pajaca ali hlače in puloverček?

Lp Lunca

Anonimen -> Pustna maska metulj (6.1.2005 14:25:43)

Jaz ti predlagam, da jo kar v isto barvo majčke in hlačk oblečeš, kot bodo krila in vse ostalo:)

Stran: [1]