Viroza? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

N _ B -> Viroza? (14.12.2007 17:44:09)

Naša 4-letnica je sinoči kmalu po večerji začela stokat, da jo boli trebušček in bruhala. Preko noči do jutra je še 4x, dokler ni šlo iz nje vse, kar je ostalo še neprebavljeno. Dopoldan se je stanje normaliziralo. Imela je normalen apetit. Jedla je lažjo hrano v manjših količinah po večkrat in po požirkih pila čaj. Evo pred pol ure pa spet. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Blato je bilo včeraj pozno popoldan še normalno, danes še ni kakala. Vročine nima. Sicer je kar razpoložena, edino kar ni naspana.

A je imel še kdo podobne težave v kratkem?

malecka -> RE: Viroza? (14.12.2007 17:49:23)

zdaj je ogromno viroz, mi smo že dvakrat rigali in upam da letos več ne bomo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Janya -> RE: Viroza? (14.12.2007 18:26:46)

Mi smo imeli nekaj podobnega, brez vročine, driske dve sta v dveh dneh bruhale ene 4x, ena pa je bila malo bolj boga in je kar poležavala, spala. Po dveh dneh in pol pa kot da bi odrezal; se zbudi spočita lačna in dobrega počutja

sandra113 -> RE: Viroza? (14.12.2007 18:33:44)

Nam so za take simptome postavli diagnozo trebušna gripa.

ČebelicaMaja -> RE: Viroza? (15.12.2007 22:37:55)

Mi smo imeli točno tako pred mesecem dni, pa sedaj smo ravno v tem že četrti dan...ne bom hvalila dneva pred nočjo, samo se mi zdi, da se zadeva umirja... če ni temp. gre skoraj zagotovo za virozo, je nam povedala dr., je rekla, da če deklica pije in ni vročine ni panika, če bi pa bruhala še jutri in v pon.-naj se pa pridemo pokazat...

N _ B -> RE: Viroza? (17.12.2007 11:29:27)

Od petka do sinoči je bilo z bruhanjem mir. Sinoči pa spet juhuhu bruhuhu. Zanimivo je, da par minut prej začne stokat, da jo boli trebušek, potem ko bruha je pa kot navita spet. Kot, da ni nič. Jo imam kar doma.

Z mlajšim sva imela danes posvetovalnico in sem vprašala P glede nje in je rekel, da trenutno razsaja: rota virus, adenovirus, noro virus, caliici virus, trebušna gripa in še kaj bi se našlo. Vsak dan znova se srečujejo z različnimi simtomi. Svetujejo počitek in obilno hidracijo. Traja pa od 1-7 dni.

Stran: [1]