Hama perlice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

aluš -> Hama perlice (14.12.2007 14:41:03)

Moj skoraj štiriletnik gleda po tv reklamo za hama perlice (tiger, pane vem še ene dve živali). In mi že skoraj en mesec teži, da on bi pa hama perlice. Kupila bi jih z veseljem, pa mi ni jasno, če je to za toliko starega otroka.

Ali jih vaši imajo in kako jim gre delo z njimi od rok?

mily -> RE: Hama perlice (14.12.2007 14:54:26)

Ja ti mu kr kup, se bo ful zamotu. Naša jih res rada sestavlja. Če mu pa ne bo takoj šlo, mu pa pomagaš.  Midve vedno take stvari skupaj delava[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

aluš -> RE: Hama perlice (14.12.2007 14:59:37)

Sem gledala včeraj v Pikapolonici. Tiste iz reklame so manjše, samo imajo pa te slikce tiger in živali, k so tamalmu všeč. Imeli so tudi ene večje perlice, bi bile bolj lažje za v roke prijemat, samo ni bilo nič fajn predlog (slikc) z živalmi. Našemu so pa po moje všeč živali. Ker saj, jaz mu tudi zmeraj pomagam, pa skupaj delava take stvari ko res ne more sam, samo naš potem hitro ugotovi, da bo kar mami delala, on pa gledal, ker mu ne gre. Zato sprašujem, koliko bi zmogel bolj ali manj tudi sam delat.

aluš -> RE: Hama perlice (14.12.2007 15:00:46)

Saj kupila sem jih pa v bistvu že (tiste tamale) in jih imam še v prtljažniku v avtu. Ker je zdaj že za Miklavža kar nekaj igrač dobil (midva, pa babici,pa teta), da bom dala šele za pod smrekco.

Pikabu -> RE: Hama perlice (14.12.2007 16:27:27)

Mi jih z našo triletnico že kar en lep čas delamo. Navadno jaz naredim vse barve razen ene, ona pa potem s tisto barvo zapolni, ki ostane. Pa zelo uživa, če lahko kakšne like (krog, srček, kvadrat) čisto po svoje sestavlja, tudi muco, psička, naredi čisto po svoje in celega pisanega. Včasih opazuje mene in posnema, ko se pa naveliča, pa svoje naredi do konca. Ima res veselje s tem. Včasih se zelo dolgo zamoti in uživa. Je pa tole dobro tudi za razvijanje finomotorike, tako da ni panike, če so manjše.

ticika -> RE: Hama perlice (14.12.2007 17:36:00)

ti jih kar kupi, tud jaz jih bom nečaku za Dedka Mraza, ki ima slabo motoriko in je celo priporočljivo za male prstke, da prijemajo, prestavljajo.... majhne stvari.

Stran: [1]