laserska terapija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

madeja -> laserska terapija (14.12.2007 14:40:47)

pozdravljene,
zanima me če je katera obiskala tudi lasersko terapijo pri alergijah. Moji hčerki je na bio resonanci "odkriu" alergijo na vse živo (pšenica, mleko , prah, dlake, konzervansi, jajca...) ji naredu terapijo, pa ni nič pomagalo. Čez dva meseca se je vse (lišaji po vsem telesu, ki srbijo da se spraska do krvi, oteklina okrog oči...) ponovilo v še večji obliki. Zdaj pa hodi na lasersko terapijo v zdravstveni center dr. Wohlmann in me zanima če ma katera izkušnje z tem oz. ali je res tako učinkovito kot pravijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lp

piščanc -> RE: laserska terapija (14.12.2007 23:44:05)

po mojih izkušnjah samo terapija brez diete nima učinka, ker se mora telo ponovno vzpostaviti in očistiti. ne vem katero 'terapijo' ste vi opravili, ampak mi smo imeli za dokaj lahko alergijo oz. začetek alergije, 10 terapij.

madeja -> RE: laserska terapija (17.12.2007 12:18:19)

nam so rekli da bo potrebno 7-8 terapij po 70 min. oz. 16 po 35  minut. S tem da mora imet strogo dijeto (nič mleka in mlečnih izdelkov, pčenice, krompirja, korenja, sladkorja, jajc...). A so pri vas alergijo pozdravil, al je potrebno imet dieto skoz?

piščanc -> RE: laserska terapija (17.12.2007 15:24:42)

na glavne alergene (mleko) je imel dieto skoz (itak so ti na koncu) + sladkor in bela moka (zaradi glivic). Ostale alergene smo uvajali po korakih. ko je bila terapija končana (za vsak alergen je bila cca. 1 terapija), sem počasi začela uvajati.

in ja, se je pozdravil!

Stran: [1]