|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez
5.1.2005 21:52:06   
beba76
Danes sem bila s ta malim pri kardiologu in me je spraševala vse živo, tudi kako je rojen...in ko sem ji rekla, da s CR, mi je povedala, da so ti otročki ful intiligentni.:bravo::bravo::bravo:

Pa vidim, da nas je kar precej, ki smo imele CR in te skrivnosti nikakor ne morem zadržat zase... ;)

A mislite, da je kaj na tem?:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Carski rez
6.1.2005 10:54:48   
Anonimen
Moj je tudi rojen s CR, pa zaenkrat še ni kakšnih posebnih rezultatov ali posledic..., ha, ha.

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Carski rez
6.1.2005 11:48:24   
dory
Hehe ja upejmo da je res kej na tem:)-

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Carski rez
6.1.2005 14:52:06   
nejcko
Jz sem dvakrat rodila s CR! Hura - bomo družinica genijev!!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Carski rez
6.1.2005 20:25:20   
jagoda12
Uf,8) jaz sem pa pred casom brala clanek (ne me sprasevat kje, nimam pojma), ki je trdil ravno nasprotno. Avtor je trdil, da naj bi bili najbolj inteligentni otroci, ki na svet pridejo z vakumskim porodom, sledijo tisti s 'klasicnim', na repu pa naj bi bili tisti s carskim. Pri carskem je locil se tiste, ki so bili rojeni z urgentnim carskim in nacrtovanim carskim (ti so bili cisto na koncu). Skratka teorija je sla nekako v tej smeri- bolj kot se matrajo, bolj so pametni.
Glede na to, da sem bila sama rojena s carskim in da mi nic ne fali, vsekakor podpiram tvojo teorijo. :bravo:

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Carski rez
8.1.2005 21:37:42   
Pia73
Verjetno je bila ta kardiologinja rojena s CR,...:)-

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Carski rez
8.1.2005 21:48:55   
ZARA
:bravo: Pia....:)-:)-:)-:)-

No jagoda12,tisti clanek sem brala tud jst,bil je pa se mi zdi v prilogi Sl.novic-Oni...
Zara je rojena s CR...bomo se vidl,katere teorije drzijo...:zmeden2:

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Carski rez
8.1.2005 21:58:39   
Pia73
Po mojem je to bolj tako tako, jaz pa sem levičar, no pravzaprav samo pišem z levo, pa eni pravijo, da je to fajn, drugi, da ne,... :zmeden:

Naši :) bojo pa itak inteligentni, saj so vendar naši,...:)-:)-:)-

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?