|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako na cel obrok gh?
14.12.2007 13:42:21   
rožica81
Pozdravljene!

GH uvajamo že skoraj 2 meseca, pa še kar nimava enega obroka samo goste hrane, vedno bi se po obroku še dojil. Včasih gostega sploh noče jesti, samo dojil bi se. user posted image  

Kako ste ve s svojimi malčki/malčicami prešle na cel obrok?

Hvala za odgovore,

LP  user posted image   user posted image   user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako na cel obrok gh?
14.12.2007 14:30:59   
2 Sraki
Zeloooo počasi. Ne obupat.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 14:35:24   
Anonimen
Midva sva sicer prešla na GH brez problema in zelo hitro, vendar bi ti rekla, da vztrajaj.. Dajaj mu različne okuse, probaj sama narediti jabolko zmiksaj... Vso srečo..

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 15:02:11   
Paštetka
Kako pa uvajata?

Ko bo čas kosila,mu najprej daj GH in šele nato ga podoji. Če bo lačen bo vse pojedel oz. za celi obrok.Če pa ne bo lačen, pa seveda ne bo GH jedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 16:36:31   
kai1
Midva sva se začela uvajat  pred 2,5m. Na začetku sem ga res po vsakem obroku podojila, potem pa sem počasi začela izpuščati obroke dojenja tako , da sva prišla na dojenje zjutraj in zveČer, včasih še ponoči. Sedaj je itak pogruntal, da obstajajo boljši okusi kot moje mleko in se noče več dojit.
VELIKO POTRPLJENJA.

LP 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 21:53:26   
rožica81
Uvajava tako, da najprej dobi GH, dojiva se kasneje. Pa je velikokrat ful lačen, samo goste hrane noče, samo dojil bi se. jah, veliko potrpljenja, vem ja user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2007 22:00:07   
Paštetka
Kako pa veš, da noče? A joka zraven, ko mu daješ ali ven pušča? Ker na začetku je normalno, da ven puščajo. Pa tudi kasneje pri kakšni novi hrani ven puščajo, in ne zato, ker pač ne bi marali, ampak, ker niso navajeni na okus.Jaz sem mojemu, kar parkrat nazaj porinila z žlico in vztrajala. Pa se je navadil. Pa raje samo malo z vilico pretlači in ne miksaj, sploh, ko imaš več različnih okusov oz. hrane. Vsa zelenjava skupaj zmiksana ima enak okus.  naj raje poskuša posebej, da se bo navadil na čim več različnih okusov.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2007 22:23:00   
rožica81
Ust sploh noče odpreti. Sprva komaj malo, da okusi, ali bo dobro ali ne. user posted image  Če mu je všeč, bo pojedel nekaj žličk, sicer pa usta kar "zašvasa" user posted image  Pa ne obupam takoj, mu dam še malo, ampak noče in noče. Preveč ga pa ne silim, da se mu ne bom takoj zasrala s tole hrano.

Sicer pa zelenjave ne mešam, mogoče edino dve, npr. brokoli in cvetačo, pa še to bolj poredko.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2007 22:46:08   
MADMAX
pri nas je isto, z GH se hraniva že 3 mesec, dopoldan za malico mu dam kuhano jabolko ali hruško s piškotom to mi še kar poje, če ne mu pač ponudim prso, za kosilo mu pripravim juhico z zelenjavo ali pa samo z gresom tega mi papoje tja do 10 žličk, pol mu pa ponudim zraven kakšno skutico al pa kakšen sadje pa tud kupljene zel. kašice sem mu probala dat pa brez uspeha, vedno se po hranjenju še podojiva, najraje ima pa pred spanjem gresolino tega mi pa poje največ po žlički do 170 ml. Pa še to moj še po flaški noče pit.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2007 0:05:41   
simona76
Rožica81 - pri nas je zelo podobno stanje, le da traja "šele" kakšen mesec.
Poskusi kaj imam za njo, potem pa - če ji je všeč, bo pojedla nekaj žličk, če pa ji ni všeč, pa enostavno ne bo več odprla ust. Potem pa se zravna in pove, da hoče ven iz stola in začne protestirat. Pa naj bo še ne vem kako lačna. Tako da se tudi nikoli ne naje za cel obrok. Ne obupujem. Pa dam ji večkrat na dan.
TUdi pri sinu sem imela podobne probleme, trajalo je malo dlje časa, a tako kot vsi, se je tudi on sprijaznil in navadil na GH...Pač počasi.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2007 13:14:52   
nerka
jaz pa veno ko vidim da noce GH po parih zlickah, delam na to foro da jaz tudi jem kasico in govorim mmmmm, kako je dobro in potem se njega zainteresira in kar je, pa eno zlicko jaz kao, eno on.. pa poje .. user posted image probej,mogoce pa bo.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!