|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: fraza "se slišva"
14.12.2007 17:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ampak men res nikol niso ble všeč ženske, ki so se prehudo zavedale da so hot. Pri takih komplimenti ne palijo. Te pogleda nazaj..."kaj nakladaš sej vem".
Mene privlači rdečica in rahla zadrega ob pihanju na dušo.

Ja, seveda da ne palijo verjetno na komplimente, po moje palijo na tisti žar, ki se zgodi zelo redko v življenju, nekaterim žal nikoli.
Kaj pa vem, meni so se kolena tresla samo enkrat, izgubila sem glas, ma drhtala sem cela...pa me je samo pogledal...in samo njegovi komplimenti so me zanimali, to je to. Vsak naslednji ki mi je karkoli rekle, me ni zanimalo in me ni taklo, ma kakšna rdečica...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
14.12.2007 17:36:12   
kalbo
Kaj pa vem, meni so se kolena tresla samo enkrat, izgubila sem glas, ma drhtala sem cela...pa me je samo pogledal...in samo njegovi komplimenti so me zanimali, to je to.

Upam, da je to tvoj možuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.12.2007 17:39:22   
Anonimen

Kaj pa vem, meni so se kolena tresla samo enkrat, izgubila sem glas, ma drhtala sem cela...pa me je samo pogledal...in samo njegovi komplimenti so me zanimali, to je to.

Upam, da je to tvoj možuser posted image

Ja, zaenkrat.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
14.12.2007 17:41:06   
kalbo
No pol je vse v najlepšem reduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.12.2007 17:46:03   
Anonimen
Ja, zaenkrat.user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
14.12.2007 17:46:08   
Teya*D.
Mogoče pa bo poklical, ko boš najmanj prićakovala...user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.12.2007 17:55:31   
blazka
Mogoče je bil pa tok pijan, da je pozabu kdo je bejba zad za tisto tel. številko. Se dogaja (a ne Kalbo?). Pol pa pri vratih čaka, pa gleda, če mu bo tut treznemu všeč!

Hvala bogu, da sem mu bla jest tut treznemu všečuser posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.12.2007 20:07:40   
Mariposa
Hehe, ni bil pijan,....sicer se v vsakem primeru v nedeljo vidiva, pa bom videla kaj bo imel za povedat,...čeprav jaz sigurno ne bom začela debate,...če bo sam želel prav, če pa ne,....next pleaseuser posted image user posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.12.2007 20:20:37   
Anonimen
meni gre pri tem čakanju najbolj na jetra to da se počtim kt blago na trgovinski polici, ki čaka na to ali me bo kdo kupil ali ne? ko čakam se ne počutim nič kaj tako nedosegljivo ampak bolj v položaju..te bom že poklical ko bom hotel, če te bom sploh hoel. tako se te tip brez obveznosti lahko zlosa brez slabe vesti, jaz pa ko budala čakam en dan, dva dni, en teden vsa zaljubljena in trapasta in potem z dolgo surlo obvisim on pa že drugo jutro pozabi name??!! to je pa res super. če imam jaz njegovo cifro lahko recimo počakam 1 ali 2 dni da tudi sama ne izpadem lahka potem pa če ni nobenega klica pokličem in pač prašam ali sva zaključla začetek ali se lahko še zmeniva..seveda, če mi je interes. ker zakaj bi spušala nekaj iz rok če mi je všeč? lahko se kaj naredi v tej smeri saj če sem mu vsaj malo všač bova šla na še en zmenek če ne se pa pač na tem telefonskem razgovoru zadeva zaključi. to je pa res simpl ko keks. ne vem res ne razumem v čem je stvar čakanja? user posted image  se vidi da že dolgo ne dejtam in da sem moža spoznala na internetu, na mojo pobudo sva se dobila na kavi in na prvem zmenku začela hodit. user posted image   ker pač ne on ne jaz ne razumeva zakaj je treba toliko komplicirat??!!

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
14.12.2007 20:24:28   
Mariposa
Jah jaz pa, ko mi je nekdo res všeč, ratam čist blesava,....že to, da sem mogla 3x preverit, če sem sploh pravo cifro dala, ker sem jo pozabila, pove dovolj,..kje da se bom jaz takrat spomnila rečt še za njegovo,..raje sem odfrčala stranuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
15.12.2007 1:43:25   
Rožica I
Pri meni pa je bilo kar različno, včasih sem bila jaz plen user posted image  in sem nedolžno zardevala, včasih pa sem bila takšna koketa in spogledljivka user posted image , da so še veliki frajerji zajemali sapo ob mojem osvajanju user posted image .

Drugače pa, če bi se počutila tako, bi ga poklicala (ali poiskala) in povedala, kako mi je. In če mi ne bi bilo do tega, bi pač čakala na njegovo reakcijo.. Odvisno od njegove, moške energije, ki bi mi jo dal..
Vsekakor dan in pol ni merilo, za karkoli user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
15.12.2007 3:05:18   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Pri meni pa je bilo kar različno, včasih sem bila jaz plen user posted image  in sem nedolžno zardevala, včasih pa sem bila takšna koketa in spogledljivka user posted image , da so še veliki frajerji zajemali sapo ob mojem osvajanju user posted image .

Drugače pa, če bi se počutila tako, bi ga poklicala (ali poiskala) in povedala, kako mi je. In če mi ne bi bilo do tega, bi pač čakala na njegovo reakcijo.. Odvisno od njegove, moške energije, ki bi mi jo dal..
Vsekakor dan in pol ni merilo, za karkoli user posted image ...

user posted image

ni pa pravila, veš. eni tipi so dobesedno tok smotani, da jim moraš zemljevid narisat, eni so pregnani in točno vejo kaj morajo narest, da te "dobijo" (za take - ne, hvala. naslednji prosim). najboljša kombinacija je, ko so malo smotani in šašavi, pa prisrčno nerodni in zaljubljeni. user posted image  

in potem vse nekako "stane" na svoje mesto.

je pa ena velika razlika med moškim in žensko: ženski je kao takoj jasno, da bi ta lahko bil "the one" (se kar takoj "zakljubi"). moškemu pa še potem, ko najde tapravo, dolgo ni jasno, da je to - to.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 62
15.12.2007 10:31:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

eni so pregnani in točno vejo kaj morajo narest, da te "dobijo" (za take - ne, hvala. naslednji prosim. user posted image

Joj, ti so pa ponavadi tako dolgočasni in prozorni.....

najboljša kombinacija je, ko so malo smotani in šašavi, pa prisrčno nerodni in zaljubljeni.

Lušno napisano user posted image user posted image .

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
15.12.2007 10:41:55   
Anonimen
Ko sem bla pa jaz še samska, pa še sploh mobiteli niso bli tok razpaseni. user posted image  Domačo številko sem dala, ko sva že nekako bila skupaj, tist ki je hotel, pa je vedel kje me najti. user posted image Ali jaz njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
15.12.2007 10:58:11   
Anonimen
Bom kar anonimna tisti za kerga se gre pa itak ve.
Se slišva ja, sms pa letijo nonstop.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
15.12.2007 14:58:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

No jz osebno sovražim to frazo.
Ker tipom to ful na izi zleti z jezika. Ženske pa to smrtno resno vzamemo.

Njim je to pa res le fraza.

Jz ne bi upala več, da me bo poklical, če te do zdaj ni.

Ti moja solatka dobro si to obrazložila. user posted image

No moja izkušnja - se slišiva, potem pa nič nič nič, čez čas se pa le spomni name, jaz pa vsa na trnjih, ko dobim klic ali sms  - ker mislim da je on,
no včasih mu celo rata, da se res slišiva.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.12.2007 16:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

No jz osebno sovražim to frazo.
Ker tipom to ful na izi zleti z jezika. Ženske pa to smrtno resno vzamemo.

Ti moja solatka dobro si to obrazložila. user posted image

To je čist iz izkušenj... Moj bivši je mel navado rečt (tud že pol ko sva bla par): "Se slišiva." al pa "Te pokličem kasnej" in jaz sem čakala. user posted image user posted image  Tud par dni...

Pol sem se pa en dan vprašala za kaj pa bi čakala, če tipu niti tolk ni zame, da bi mi SMS poslal al pa me poklical? Pa sem se odločila končat.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
19.12.2007 15:53:05   
Anonimen

Kaj pa če je zgubu cifro. Meni se je to v žurerskih časih neštetokrat zgodilouser posted image

Pametni pišu, glupi pamte. Meni je uspelo enkrat v zelo pripitem stanju shraniti v spomin telefonsko številko. Kako mi je to uspelo, nimam pojma, ženska mi da številko in pravi da bom ziher pozabil... in nisem. Svaka mi čast. Eh, ko bi mi spomin kje drugje tako delal ne bi Bakfark šele prejšnji teden položil zadnji izpit na faksu.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
19.12.2007 23:24:16   
Mariposa
No, če je tema ravno spet aktualno, moram povedat, da je klical takoj drug dan dopoldne, samo me ni bilo zraven telefona...ker je klical s stacionarca ga čez par ur nisem več dobila na tel, mislila, da se je nekdo pač zmotil in nisem več posvečala pozornosti tisti cifri,....jao kako si znam zakomplicirat življenje in se obremenjevat za bvuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.12.2007 23:56:18   
* Mateja *
Mater kje so že časi, ko smo to delali. Spomnim se, da nisem nikoli nobenga klicala, ker ga pač enostavno nisem, bog ve zakaj.
KOk je blo lušno v tistih časih, bi šla kdaj kar nazaj,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
20.12.2007 10:03:54   
Pajaca
Najprej moja razlaga za frazo SE SLIŠIVA... to men pomen se enkrat jutr pojutršnem al pa čez 5 let. Pač enkrat se slišiva. In to je taka fraza ki se pogosto reče ko se s kom vidiš ko greš narazen, tko vržena. Fajn se mej pa se slišva.... ne pomen nič. Tud če je ne bi nekdo reku.

Mene je rečmo moj vprašu če mu dam cifro, ko sva se spoznala. Pa sem rekla ja zakaj pa, a zato da jo boš mel, al zato da me boš kej poklicu, ker mi je bv dajat cifro enmu tko za foro. Pa je mal premislu pa prav, ne te bom jutr poklicu.... ok mu dam cifro. Pa ja no do jutr je pršlo še ene 5 sms jov.

Drgač jaz nisem nikol okol dajala cifre, če pa že sem pa vedno rekla na tuki maš, počakala da si jo je vpisal v telefon, pol pa rekla dej poklič na mojga da zazvoni, da mam jaz tvojo tud.

Problem rešen. Pol pa ne jamraš kako te nekdo že 3 dni ni poklical, ampak pokličeš sama. Mogoče pa mu ni bilo tko ful všeč s tabo, kot teb z njim.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 71
20.12.2007 11:35:41   
kalbo
Pametni pišu, glupi pamte.

Veš, jest sem vedno pisal, prej na listke, kasneje v GSM. Sam ni hudič, da sem mel zjutraj poleg imena na listku cifro, ki je mela preveč številk, al pa premalo, v glavi pa slika lušnega dekleta, jaomeni. Hja, to sem jest, pijano budalo.
Sem kmalu spremenil taktiko in prosil dekle, če lahko sama napiše cifro. No prva, ki mi je sama napisala cifro je postala moja ženauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
20.12.2007 11:38:18   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

moram povedat, da je klical takoj drug dan dopoldne

user posted image  user posted image  user posted image

In nadaljevanje zgodbe???

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
20.12.2007 12:35:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Pametni pišu, glupi pamte.

S tem se pa js skor ne morm strinjat. Včasih je bolje če imamo nekaj SAMO v spominu. Če je napisano...je dokaz in je razpoložljivo vsem, ne samo tebi, ki si zapišeš.
Če pa je govora o tel. pa sploh....kaj pa je tistih 9 št...mala malca.

Po tvojem mnenju smo mi, ki velikokrat uporabimo to metodo "spomina" glupi..ok...mogoče..sam meni se ne zdi tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
20.12.2007 12:45:22   
Anonimen
Joj žaži to je poslovica(pregovor) stara ohoho let...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?