|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj dojenčka
14.12.2007 12:02:00   
biga
Moj 6,5-mesečnik je začel ponoči kašljati, danes pa je čedalje huje, močneje kašlja (suh kašelj). Nosa nima zamašenega, tudi drugih težav ni, razen, da mu rasteta zobka. A mu lahko kaj dam proti kašlju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj dojenčka
14.12.2007 12:53:58   
kšpela
jaz bi na tvojem mestu poklicala pediatra.sem pa slisala da ko rastejo zobki da je normalno da tudi kaslajo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 12:55:04   
urskas
odvisno, kako močan je kašelj.Če zaradi tega ne more spati, zaspati in se naspati, potem bi poklicala P za nasvet. Drugače ne bi dala nič.

LP

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 13:21:17   
malecka
ja moja zdaj že tri dni kašlja (11m) pa sem ji dala samo med. Če se pa čez vikend ne popravi pa grem z njo pediatru.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 22:13:17   
BODOČA 77
Preveri, ce nimaš presuhega zraka v spalnici. Lahko, da ga to motiuser posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2007 8:55:27   
Teja99
Jaz ponavadi vklopim vlažilec in skuham velik lonec kamilic in žajblja pa dam zraven posteljice, da malo inhalira. Če ni O.K., se gremo pokazat k pediatru. Medu po nasvetu pediatra ne dajem, ker naj bi  bil zelo alergen in ga naj ne bi dajali do 1. leta.

(odgovor članu BODOČA 77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?