FOTO GM 2 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pupica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 20:31:45)

Želela sem poslati en kup slikic razvit, pa se mi noče Photo Order povezat z strežnikom.
Ali katera ve imajo oni težave z strežnikom ali meni PC oz antivirusni program dela težave?

LP
:rozica:

M&P -> FOTO GM 2 (5.1.2005 20:33:52)

Tam poglej pod pomoč na vrhu in ti vse piše.Meni tudi zadnjič ni hotelo,ko sem pa drug dan probala je pa šlo.
lp, :rozica:

Saš -> FOTO GM 2 (5.1.2005 20:40:26)

Ojla!
Jaz sem ravnokar naročila slike pa je šlo normalno skos.

LP

kepica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:02:56)

Ojla!

Jaz sem jih poslala že v petek in smo jih šli danes že iskat.Pri pošiljanju pa nisem imela nobenih problemov,je pa res,da traja kar nekaj časa,da se slike prenesejo.Jaz sem imela okoli 100 slik,pa sem čakala kar kakšne pol ure na prenos.Ampak se je splačal počakat,ker je res poceni.

lp
Kepica

jagoda -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:11:34)

Koliko pa stane slikca pri njih? Jaz sem jih ravnokar dobila eno goro od mixilaba po 30 sit za eno - dimenzije 10x14. Moraš pa plačat še 500 sit poštnine, tak da se splača, če jih veliko naročiš.

A so pri foto gm2 cenejše?

Saš -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:14:27)

Ja ena slikica stane 25 SIT, poštnine pa ni če greš slike iskat v njihovo posvetovalnico

M&P -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:14:51)

Pri GM so 25 sit normalna velikost.:rozica:

Pupica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:20:15)

oki grem še enkrat poizkusit:)
hvala punce:rozica:

Bela -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:46:01)

A mi lahko poveste kakšna je kvaliteta slik?

kepica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 21:56:56)

Hm:zmeden:Mi smo dobil zlo slabe slike,ampak ne vem,če nisem bila kriva jaz oz.program.Slike sem pred pošiljanjem pomanjšala z enim programom,da ne zavzamejo toliko prostora oz.da je pošiljanje hitrejše,pa ne vem,če ga nisem tukaj kaj zamočila. Drugač so slike,gledane od daleč,videti normalne.Če pa jih gledaš od blizu,so pa malo meglene.Bi rada tudi jaz vedela,če je še katera naročila slike,kakšne so.

lp
Kepica

Anonimen -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:06:30)

Kepica, za razvijanje moraš pošiljat originalno velikost!

Jazgrem zdaj prečekirat, kolk stane vse skupaj.

kepica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:12:07)

A misliš,da je blo to narobe? Je pa res pocen.Za 98 slik sem dala 2450sit. Škoda samo,da niso tko lepe kot pri meni na računalniku:(

Anonimen -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:13:42)

Ja, jaz sem mela vse iz srečanj iz LJ orignale, samo iz enga pa ne. Pa ni lepa slikca ratala, tm k smo vse:zmeden: Na eni je pa sam :kuza: od Ezi je pa full uredu pa je tut pomanjšana:zmeden:

kepica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:25:06)

Hvala.Bom vedla za naslednjič.Škoda,da tega nisem vedla že prej.Jih je pa preveč,da bi jih dala še enkrat razvijat.No,pa sej niso tko slabe.

Pupica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:31:39)

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: jest bom pa živce zgubla pr teh blesavih programih :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: sem mela Photo orderja od pošte Slovenija gor k sem za božička skodelce naročala, pa sem mogla vse dol vršt, pa zdej spet gor,zdej pa nekej šteka...matr:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: za znort!!!!noče se povezat s strežnikom, pa da sem boh!!! Ko končno rata, se mi pa naročilo zbriše!
Zdej k sme v 3 nainštalirala, pa noče sploh zagnat, ker ne more cenika osvežit!Ja pa da po*izdiš!!!!:hudicek::hudicek::hudicek:

Pupica -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:54:54)

No evo zdej sem pa obupala :(:(:(:(:(:(:(ne gre pa ne gre:((:((:((:((:((:((
a katera ve, če jih zapečem na Cd in nesem razvit je ista cena za sliko???

ker res nebi rada spet 20000 dajala za slike:zmeden::zmeden::zmeden:

tnx:rozica:

Anonimen -> FOTO GM 2 (5.1.2005 22:56:31)

A katera ve, kolk je poštnina za LJ? Ker preden naročam...ker moje slikce bodo rpšle tm nekje za ene 250-300 sit...in če ne bomo še ostalih dal razvit...se ne splača glih:zmeden:

ana1 -> FOTO GM 2 (6.1.2005 8:14:14)

Mi smo tudi včerja dvignili slike, ki smo jih naročili prejšnji teden. Slike so lepe.
Njihov program ne omogoča pripravo slik s pomočjo izreza, kar omogoča program od mixi-lab Žiri, kjer jih ponavadi naročamo. Naročili ps dmo tudi pri njih slike. Imajo pa trenutno ceno za slike 20x30 cm ceno 199 sit. Mi smo dali narediti nekaj takih slik naših sončkov in sončkov prijateljev. Taka slika je prav super v okvirju. (tudi dobra ideja za darilo) - okvir v Intersparu je priblizno 800-1000 SIT.
Mi smo bolj zadovoljni z mixi-lab, ker omogoča, da narediš sliko z izrezom, je pa res, da imajo ugodno ceno le za format 10x14 (30 sit), ki pa je meni malo čuden.
lp,:rozica:

Pajaca -> FOTO GM 2 (6.1.2005 11:58:12)

Če neseš tja razvit ni ista cena... žal je normalna. Drgač so pa men dan številko teh, ki so jim naredili program (ker pač men tud ni in ni delal) in so mi rekli naj kar tja pokličem.... pa jim nisem še pošiljala slik. Številka pa: 02 537 14 53. Če boš klicala mi prosim sporoči kaj so ti rekli, ker men pred novim letom ni delal, zdaj jih moram pa še skup zbrat pa poslat.

LP

Pupica -> FOTO GM 2 (6.1.2005 12:12:59)

pajaca tkole je zadeva.Jaz sem trmasta kot bik. Če si nekaj zapičim v glavo, potem to tudi dobim. No in sem se matrala in matrala, in ne boš verjela uspelo mi(ja včasih je dobro biti vztrajen, moj dragi že ve to).
Takole je, če imaš kakšno slikico, ki ima premajhno kaliteto(recmo samo 120 kb), te na to program opozori in če rečeš da je nočeš, zablokira in ga moraš ponovno zapet zato se splača naročilo sproti shranjevati.
Če pa rečeš da, jo pa potem lahko zbrišeš in nadaljuješ z delom.Vendar jo je potrebno ročno izbrisati tudi iz seznama naročil , drugače ne pošlje.

No mogoče sme še kateri pomagla.Program je pa isti kot za pošto slo, Drogerie markt,..spar

@dasa@ -> FOTO GM 2 (6.1.2005 16:36:45)

ja mi tud slikce puslal pa tud ni ratal poj sm pa klicala tja pa so rekl da je to zato k toook ljudi pošila k majo tako akcijo.....tko da je nm pošilal celo noč sam smo mel pa 200 slikc pa so ful lepo
lp

Anonimen -> FOTO GM 2 (6.1.2005 16:54:29)

A MI LOHK KATERA POVE, ČE VE KOLK STANE POŠTNINA????

Ja, DEREM se!:hudicek: (ker sem nabrala slikc za okol 1000... pa me zanima, kolk je poštnina...ker dm ma po 39sit/kom pa še čudne dimenzije so, špar pa clo 497kom..

kepica -> FOTO GM 2 (6.1.2005 21:29:07)

Men so rekl,da računajo poštnino po ceniku,kakršnega ima Pošta. Tudi ona ni vedla na pamet,ampak je rekla da podobno kot Neckerman.Neckerman ma pa po moje okol 800SIT.

Anonimen -> FOTO GM 2 (6.1.2005 22:04:25)

Aha, hvala. Verjetno bomo kar naročili:zmeden:

Stran: [1]