Anonimen -> pozna katera vozicek (6.1.2005 15:08:20)
|
No, jst sem zdej sprobala že res vse variante vrtljivih in nevrtljivih 3 kolesnikov:) Quinny freestyle ma gibljivo kolo in se ga kljub njegovi teži (in ceni:)-) vozi celo lahko...komot sem ga dvignila na pločnik z 8-9kg otročkom, pa sm bolj švoh:) V klanec tut ni bil ne vem kak problem, po pesku gre tudi čisto super, po gozni poti (ni blo nč korenin al pa kej) pa tut super! Potem sme vozila mothercare-ov 3kolsenik z vrtljivim kolesom in moram reči, d aj etut ta super. Obrača se ga z lahkoto, tudi po granitnih kockah se ga čist preprosto pelje. Zadnjič sem pa po Tivoliju vozila še ABCjev 3kolsenik ze ene 10kg al pa več otročkom, pa mi ni blo všeč. Če hočeš narest ovinek, se moraš ''obesit'' na ročaj in ga prestavit, v klanec je tudi šlo komaj:) Tko da jaz ti glede na moje izkušnje:)- predlagam vsaj z gibljivim kolesom:) Lahko pa se seveda tudi s fiksnim čist dobro pelje:) Aja, še to- quinny ima tut to vrvico za reguliranje naslona pa zgleda čist trpežna:zmeden: Sem pa danes vidla v mestu Buzz-a, pa moram rečt, da mi je zdaj še manj všeč, ko sme vidla, kolk prostora ma otroček (že tko mi je zgledal premajhen). In je bil notri še ne enoleten fantek v kombinezonu pa je mel nogice čist do konca tistga dela za noge. Ne vem, kako spraviš noter npr. 1,5 letnika:zmeden: No, konc nalaganja:)- LP,:fis:
|
|
|
|