15 minut miru (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tinca7 -> 15 minut miru (5.1.2005 19:20:51)

Končno sem si vzela malo časa za RR. Grozna sem. Moj :angel: je star 7 tednov, jaz pa sem zmešana kot kura. Lara čez dan zelo malo spi, ko pa že sp, ima tako rahel spanec, dajo zbudi že najmanjši šum. Tako da lahko odpišem pomivanje posode, sesanje.... Zdajle pa smo se skopale, podojile in mala pančka.
Drugače vse OK, edina stvar ki me malo skrbi je to, da se ji še vedno tresejo nogice. Ima še katera tako izkušje? Počasi me malo strah ratuje, da ni kaj nevrološkega. Bom drug teden vprašala, ko bomo šli na tehtanje.
Kaj pa ve, kaj novega? Pikapolonica, a že kaj več spite in kaj bol "nomalno" dojite. Pa Asso, so krčki še vedno prisotni? Lara, moram potrkat, jih mislim, da nima več. Joka sicer še dvakrat na dan, ampak potem spusti pukija in se že smajčka.

No zdej grem pa mal ležat - dokler se spet ne zbudi.

LP, Tina & Lara

Nejka1 -> 15 minut miru (5.1.2005 20:39:48)

A se ji tresejo samo nogice? Naš 9nebesa je imel t.i tremor, torej se je ves stresel- ni bilo potrebno, da je bil prisoten kakšen pok ali kaj podobnega. Ta tremor- stresenje zaradi "nevzroka" je počasi izvenelo.Ne vem točno, mislim, da pri treh mesecih tega ni bilo več.Opazuj jo, boš videla,da bo tega iz tedna v teden vse manj.
LP, Nejka

Stran: [1]