|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulanje po slončkanju
14.12.2007 7:38:34   
Anonimen
dobro jutro!
mekaj me zanima...delamo na projektu user posted image . in po vsakem odnosu mene tišči lulat in moram obvezno iti. in me zanima...če to vpliva na to, da se ne more "prijeti"? ker je to najin prvi user posted image , se učiva in naju zanima sto in ena stvar. zato brez zamere za hecno vprašanje. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulanje po slončkanju
14.12.2007 7:45:03   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če to vpliva na to, da se ne more "prijeti"?

Ne ne vpliva na to, je pa ja normalno da greš po odnosu lulat, tud sama grem, predvsem je to dobro da si mal spucaš uno luknco za lulat da ne pride do kakšne infekcije.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 8:22:12   
lelaval
Jaz tudi grem vedno lulat, z zanositvijo pa nikoli ni bilo težav.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 9:30:55   
Naja30
Nima veze, če greš lulat. Najbolj vztrajni fantje so že daleč notri in ne morejo pasti ven user posted image
Drugače se pa priporoča, da se gre lulat, kot je že punčica napisala.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 12:09:45   
Anonimen
Na zanositev ne vpliva, je pa priporočljivo po odnosu it lulat, ker so tako manjše možnosti vnetja mehurja. To mi je enkrat ena zdravnica povedala.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 12:51:11   
nf
Meni je pa ginekolog priporočal, da naj po odnosu 1 uro ležim in si podložim kakšno blazinco pod rit. (imam baje narobe zasukano maternico ali kako se temu pravi) Je pa tudi rekel, da ni neki statistično dokazano, da bi to zares delovalo, tko da... zihr pa ne more škodit. Vso srečo pri user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2007 20:26:43   
polaris
Ha ha, pa sem mislila da samo jaz delam sveče po user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2007 20:54:21   
Anonimen
sm jz tud že to delala, bi mojega user posted image  skor kap od smeha, pa še pomagat mi je moral-saj veš, težka ritka gre težko sama pokonci. user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2007 10:41:28   
skrivnost
Mene pa neki druzga zanima!

A ma tut katera druga tezave ce ne gre lulat pred user posted image ?

pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2007 10:52:17   
sunny24
Joj, jst če ne grem pred user posted image , me včasih tako boli v določenih pozah ali pa mam občutek, kot da se bom direkt polulala... Pol pa pozo spremenimo, al se mal popravmo, pa je! :)

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2007 11:14:58   
nf
Haha, meni se je najprej moj dragi ful smejal, ko sem se vsakič po user posted image  zavihtela v svečo, zdej me pa že on takoj zagrabi za noge in postavi pokonci user posted image  user posted image  user posted image
Punce, ja pa pejte lulat pred user posted image , če vas tiši?? Moram rečt, da to zame sploh ni nek issue.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2007 17:30:36   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Meni je pa ginekolog priporočal, da naj po odnosu 1 uro ležim in si podložim kakšno blazinco pod rit. (imam baje narobe zasukano maternico ali kako se temu pravi) Je pa tudi rekel, da ni neki statistično dokazano, da bi to zares delovalo, tko da... zihr pa ne more škodit. Vso srečo pri user posted image !!!

A res to verjamete? user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2007 22:27:48   
nf
Naja, ja user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2007 23:26:56   
polaris
Naja - ja seveda, a misliš da bi sicer visele z glavo ¨navzdol¨?????

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.12.2007 10:24:53   
nf
hihi user posted image  user posted image  user posted image
Sej prej sem probala tudi tako, da me je moj dragi probal zadet iz drugega konca sobe, ampak ni ratalo, tko da smo morali prešaltat na svečo user posted image  user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.12.2007 11:48:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: nf

, zdej me pa že on takoj zagrabi za noge in postavi pokonci user posted image  user posted image  user posted image
Punce, ja pa pejte lulat pred user posted image , če vas tiši??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene je zdaj prijelo, pa sploh nisva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom tud visela k natopir!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?