Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 6:46:53
|
|
|
|
Lunca1
|
kakšen Obi, Bauhaus, Merkur, v Avstriji Kika, Ikea...
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 7:49:25
|
|
|
|
Paštetka
|
V šparu imaš, take z ravnim , bravnim (roza, moder ali zelen) pokrovom, da lahko daš škatlo eno na drugo. Imaš več velikosti.Za pod posteljo, ta velike boxe, majhne, srednje...pa še cenovno so precej ugodne.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 7:56:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem jih kupila kar v Ikei. -takole samo da v modri barvi - za drobnarije ampak načeloma se držim tega, da mali nima celih zabojev igračk, ampak da mu jih menjavam, igra pa se z največ petimi. drugače je itak brezveze, samo meče in tazmetuje, tako se pa resnično igra.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 10:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooooj, tele ne kupovat, tole so taka jajca, se ti vse na eno stran povesi, čim imaš malo več naloženega. Jaz sem jo ravno v omaro pospravila, ker je bila čisto neuporabna. Pojdi v Baby Center, tam imajo ful lepe škatle, plastične, barvaste, s kolesi v drugi barvi, pokrov spet v tretji - lahko po želji skombiniraš škatlo in pokrov. Stanejo pa nekaj čet 7 evrov, če je še popust. Drugače so pa 11, se mi zdi. Iste imajo tudi v Arielu, samo tam so okoli 11 evrov.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 10:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooooj, tele ne kupovat, tole so taka jajca, se ti vse na eno stran povesi, čim imaš malo več naloženega. Jaz sem jo ravno v omaro pospravila, ker je bila čisto neuporabna. S tem se pa popolnoma strinjam, popolnoma neuporabne tudi pri nas. V Merkurju imajo tudi zaboje na kolesih.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 10:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina neuporabne tudi pri nas. V Merkurju imajo tudi zaboje na kolesih. Ja, samo so pregrešno dragi, okoli 20 evrov, isto v Mercatorju. Jaz sem diplomirala iz teh škatel, sem jih kupovala kakšne pol leta. Zdaj sem pa presrečna, ko sem odkrila in kupila tele v BC.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 11:21:51
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz sem jo kupila v BC, ni ravno najlepša (no ja, kakor za koga), je plastična, imajo različne barve, na kolesih.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 11:55:38
|
|
|
|
Pinkyca
|
IKEA zaboji na kolesih super pa eden na drugega se zlagajo za poceni različne dim.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 12:51:05
|
|
|
|
kšpela
|
v sparu so kartonaste in so full luskane.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 12:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 jaz sem jo kupila v BC, ni ravno najlepša (no ja, kakor za koga), je plastična, imajo različne barve, na kolesih. No, daj povej, kakšna je pa tebi potem všeč? Me res zanima.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 13:09:51
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kšpela v sparu so kartonaste in so full luskane. pa tudi plastične in na kolesih
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 13:11:48
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Mi imamo ta zaboj na koleščkih iz B.c., in je res fajn, ker je nizek in prostoren.V njem igrače hitreje najdeš, če je pa zaboj visok, pa tiste igrače na koncu samo stojijo noter. Imamo pa še eno tako leseno skrinjo, na koleščkih, iz Obija.
|
|
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 13:59:20
|
|
|
|
pajac
|
Lenča, v Sparu imajo Medvedek Pu (pa neke princeske se mi zdi) kartonaste škatle. Sicer pa pglej na stran od Bauhausa (katalog pdf) www.bauhaus.si
|
|
RE: kje kupitiškatle za igrače 14.12.2007 16:20:34
|
|
|
|
mišk
|
Ja, tev iz Baby centra so zakon! Take so kao lego kocka na kolesih. Pa fajn je, ker lahko barve kombiniraš. Tiste iz kartona so tudi lepe, ku jih majo v Sparu, samo niso tako trpežne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?