mateyka -> RE: Pri 7-ih mesecih na kahlico!Katastrofa! (15.12.2007 20:29:51)
|
Ma saj si prav smešna. Sem odprla samo enega in prva stvar, ki jo preberem, je: "Potty training isn't always easy, but some parents make it a little more difficult than it needs to be by making some all too common mistakes, especially starting the whole potty training process before their child is ready." ja bumerang, prav smešno (sam nisem jest, linki so smešni) - isti link, ki ga tuki citiraš pravi tudi (in še enkrat dajem ta del v razmislek, da poudarim, v čem ti oporekam): The root of most of these mistakes are parents who have unrealistic expectations about potty training, which usually include that they should start at a certain age or that they should be finished by a certain age. naj razložim, da to velja za prezgodaj in za prepozno. ni nekega striktnega pravila katera leta so prava, ker so si otroci različni. in lmesece, ki jih ti citiraš (18-24), so okvirni. to pomeni, da ni vedno temu tako. maš izjeme (10 mesečnik od moje prijateljice ma kahlico za zabavo atm - sej ga nobenne sili, je igra). to je vse kar pravim. in jaz za razliko od tebe prilagam razne linke z raznimi stališči (sej to je point - naj dodam: to je tisto kar govorim že ves čas, da se mnenja razlikujejo), ne samo moje mnenje z injekcijo vsevednosti, tako kot ti. glede na to, da si večji ekspert za psihologijo kot jaz, me neki zanima - a se ti res zdijo tvoji odgovori napisani "čisto mirno, na splošno"? sploh men osebno. men se ne zdi, ker pod mirno spada prijaznost. kaj pa ti praviš (glede na tvoje široko znanje)?
|
|
|
|